Gigi Becali, război total cu FRF: „Sunt nişte papagali. Nu îi ajută mintea”. Pe cine susţine la şefia FRF

Deranjat de regula U21 impusă în acest sezon, dar şi de decizia FRF de a obliga cluburile din Liga 1 la investirea a 10% din fiecare transfer în centrele de copii şi juniori, Gigi Becali a lansat un nou atac dur şi a dezvăluit că-l susţine pe Gică Hagi la alagerile din 2018.

24 oct. 2016, 14:14
Gigi Becali, război total cu FRF: „Sunt nişte papagali. Nu îi ajută mintea”. Pe cine susţine la şefia FRF

FRF trebuie organizeze jocul şi să stabilească regula jocului. Conducerea FRF este pusă de noi, dar vine şi spune că «Eu sunt Ceauşescu, Stalin şi Partidul Comunist». Probabil că cei de acolo au părinţi comunişti şi au comunismul în sânge. Păi noi vă dăm afară. În 2018 nu mai câştigaţi nimic!„, a spus Becali, la Sport.ro.

Preşedintele FRF trebuie să fie cineva care a activat în fotbal, care ştie şi iubeşte fotbalul. Cei de acum au carte, că nu sunt proşti, dar sunt nişte papagali, nişte roboţei. Nu îi ajută mintea, ca inteligenţă, să aibă discernământ. Eu l-am sunat pe Gică (n.r. Gică Hagi) să vedem pe cine punem preşedinte.

Eu îl vreau pe Gică, dar trebuie să accepte. Legea spune că nu există incompatibilitate dacă este preşedinte de club şi de Federaţie. Cu Hagi ştiu sigur că vom câştiga alegerile. Nu cred că votează nimeni împotriva lui Hagi. Şi nici nu are curajul să îl bage la închisoare„, a mai spus Gigi Becali.