Gigi Becali, reacție neașteptată cu privire la cazul lui Dan Diaconescu: „A greșit moral, nu penal. Fetele alea sunt copii?!”

Reacția surprinzătoare a lui Gigi Becali cu privire la cazul lui Dan Diaconescu. Ce spune latifundiarul despre derapajul acestuia.

18 apr. 2023, 17:09
Gigi Becali, reacție neașteptată cu privire la cazul lui Dan Diaconescu: „A greșit moral, nu penal. Fetele alea sunt copii?!”
Gigi Becali, despre cazul lui Dan Diaconescu

Gigi Becali a comentat cu privire la situația în care se află Dan Diavonescu, acuzat de act secual cu minore și prostituție infantilă. Fostul jurnalist de la OTV a scăpat de arestul la domiciliu și a rămas să fie cercetat sub control judiciar, în urma deciziei Tribunalului Constanța.

Patronul FCSB îl apără pe acesta și susține că nu a făcut o greșeală penală, ci morală, deoarece ar fi întreținut relații intime cu două surori gemene de 15 ani. Gigi Becali consideră că Dan Diaconescu nu trebuia să fie arestat, pentru că „îl condamnă Hristos dacă a făcut curvie”.

„Am participat la referendum ca să nu se căsătorească bărbați cu bărbați. Bărbați cu bărbați au voie să se căsătorească, dar Dan Diaconescu cu femeie nu are voie.

A greșit din punct de vedere moral și a făcut păcat. Nu a greșit penal, el nu e însurat, are bani, cumpără femei. Are una și mai vrea încă una, care e treaba? Trebuie să-l bagi la pușcărie? Îl condamnă Hristos dacă a făcut curvie” a declarat Gigi Becali, într-un interviu de Paște, pentru România TV.

Citește și: Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. „Într-un an ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

Gigi Becali, despre prietenia dintre Dan Diaconescu și George Simion

Latifundiarul a mărturisit că între Dan Diaconescu și George Simion există o relație de prietenie și că fostul patron OTV ar fi intenționat să candideze la președinție, la alegerile din 2024.

Gigi Becali, tată a două fete, a dat de înțeles că minorele implicate în dosarul lui Dan Diaconescu și-ar fi dat consimțământul pentru ceea ce s-a întâmplat, pentru a obține bani de la el, dar și că ar fi recurs la șantaj.

Acesta mai spune și că nu are de gând să mai intre în politică, după ce în perioada 2009-2012  a fost europarlamentar, parlamentar din decembrie 2012 până în mai 2013, când a fost condamnat penal, iar în 2004 și 2009 a candidat la președinția României.

Citește și: Dan Diaconescu pus sub control judiciar. Avocatul său susține că stenogramele din dosar sunt FALSE

„E prietenie între el și George Simion. Probabil voia să candideze Diaconescu că are popularitate, să ridice și partidul. El avea niște fete de 16-17 ani. Fetele alea veneau la el și ziceau `dă-ne bani că suntem c*rve`. Femeia când poate să facă copii e femeie. Bunica mea s-a măritat la 15 ani și a făcut copii. Ea când începe să aibă din aia lunară, ea e femeie. Fetele alea sunt copii, nu le-ai văzut la TV?! Ele zic `dă-mi bani 2 ani, 3 ani`, apoi zic că erau copii și nu știau, erau prea mici?! Dacă vrei lege, dă-mi probe.

Am văzut la Trump, actrița porno. Cu**a am aflat că ea e actriță, de fapt. Bă, a înnebunit lumea asta definitiv. Lumea a înnebunit, nu mai e sănătoasă lumea! Ce e minoră? Femeia când deja poate să facă copii, ea e deja femeie. Copilul face copii? Lasă-mă pe mine cu legea. (…) Eu nu zic că n-a fost cu ele. Dar dacă vrei lege, dă-mi probe! Eu politică nu mai fac. Să nu le fie teamă, că pe mine politica nu mă mai interesează”, a adăugat Gigi Becali.