Gigi Becali, reacție șocantă, după ce un vlogger a vrut să îi ofere un cadou! Cei prezenți au rămas fără cuvinte

Gigi Becali a susținut conferința ”tradițională” din fiecare săptămână, însă de data aceasta finalul a fost unul diferit. Mai exact, un vlogger a vrut să îi ofere un cadou, însă latifundiarul din Pipera l-a refuzat.

06 dec. 2023, 17:35
Gigi Becali, reacție șocantă, după ce un vlogger a vrut să îi ofere un cadou! Cei prezenți au rămas fără cuvinte

Latifundiarul din Pipera a rămas șocat, după ce un vlogger român a vrut să îi ofere un cadou.

Citește și Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani. Ce mănâncă în fiecare dimineață: „Eu am fost lacom în viața mea”

Imediat după ce Gigi Becali a închis conferința ”tradițională” susținută în fiecare săptămână, vloggerul român Tudor Buțan care are 300.000 de urmăritori pe Youtube a vrut să îi facă o surpriză afaceristului.

Tudor Buțan a mers la palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru după înfrângerea suferită de FCSB cu Oțelul Galați, scor 0-2, în etapa a 18-a din Superliga, și i-a oferit afaceristului din Pipera un tablou cu portretul acestuia.

„Domnule Becali, pot să vă fac un cadou?”, i-a transmis Tudor Buțan lui Gigi Becali, însă reacția finanțatorului de la FCSB i-a lăsat pe toți prezenți fără cuvinte, potrivit ProSport.

„Nu vreau cadouri”, i-a spus Becali, însă afaceristul a acceptat să se fotografieze cu vloggerul Tudor Buțan care este urmărit pe rețelele de socializare de peste 300.000 de persoane.

Cine este vloggerul

Tudor Buțan este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România cu content de FIFA și fotbal. Vloggerul a făcut parte din echipa națională a României de FIFA în perioada 2018 – 2020.

Te-ar putea interesa și Dieta lui Gigi Becali, care îl ajută să fie în formă la 65 de ani. Ce mănâncă în fiecare dimineață: „Eu am fost lacom în viața mea”

Tudor Buțan a decis să își transforme pasiunea pentru FIFA într-un canal de YouTube în mai 2019, iar acesta a avut un adevărat succes.

În 2020, Tudor Buțan a reprezentat-o pe CFR Cluj la campionatul de FIFA 20 organizat de Liga Profesionistă de Fotbal.