CTP, revoltat că Djokovic ar putea juca la Melbourne: „Este o victorie a antivacciniștilor, conspiraționiștilor, a naționaliștilor suveraniști fanatici”

Cristian Tudor Popescu critică dur decizia instanţei australiene de a-i permite lui Novak Djokovic să rămână în această ţară şi, implicit, să joace în primul turneu de Grand Slam al anului, care va începe luni la Melbourne.

10 ian. 2022, 14:13
CTP, revoltat că Djokovic ar putea juca la Melbourne: „Este o victorie a antivacciniștilor, conspiraționiștilor, a naționaliștilor suveraniști fanatici”

„În acest moment, procesul Djokovic, tot ce se întâmplă, depășește cadrul tenisului. Nu mai are nicio importanță acum ce spun acele documente, ce chestiuni legale și ilegale sunt aici. Novak Djokovic este nevaccinat și dorește să joace nevaccinat la Australian Open. Despre asta este vorba”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Dacă el va ajunge să joace în aceste condiții, aceasta este o victorie la scor a tuturor antivacciniștilor, conspiraționiștilor, precum și a naționaliștilor suveraniști fanatici, reprezentați de tatăl lui Djokovic, ale cărui declarații le-am auzit cu toții. Este o victorie pentru toți aceștia. Nu mai are nicio importanță ce chestiuni legale sau medicale sunt„, a mai subliniat jurnalistul.

Citeşte şi Haos la Melbourne, după zvonul că Novak Djokovic a fost arestat. Poliţia a folosit spray-uri cu piper împotriva susţinătorilor sârbului, care s-au adunat să protesteze VIDEO

De asemenea, CTP consideră deplasată decizia judecătorului care i-a dat verdict favorabil jucătorului sârb. „De asemenea, nu știu cum Djokovic va fi primit în aceste condiții în Australia, știindu-se că el este în continuare nevaccinat. Dar, faptul că el este liber…n-am înțeles cuvântul «detenție» de imigrație, folosit de judecător. Care detenție? Djokovic era liber să plece, să se suie în avion, să plece din Australia oricând. Nu avea voie să intre în Australia și de aceea a fost ținut, dar nu deținut, că nu l-a împiedicat nimeni să se ducă, dar nu avea voie să treacă granița, să intre în Australia”, a mai spus el.

Citeşte şi Stenogramele discuţiilor dintre Novak Djokovic şi Poliţia de Frontieră. Sârbul a recunoscut că nu e vaccinat şi a fost infectat de două ori cu Covid

De asemenea, Cristian Tudor Popescu a avut o postare şi pe Facebook, vizavi de decizia de luni:

„Nole Hristos a învins și vaccinul!

Încă o victorie a lui Novak Djoković, pe lângă cele care îl fac să fie cel mai mare jucător de tenis al tuturor timpurilor: pe întreaga planetă, un număr uriaș de oameni vor refuza să se vaccineze după hotărârea judecătorului Kelly, prin care Djoković poate să intre nevaccinat în Australia. Nu mai contează respectarea sau nu a legii australiene sau dacă Djoković va ajunge sau nu să joace la Melbourne – adică tenisul.

Antivacciniștii, conspiraționiștii, naționaliștii agresivi antioccidentali din Estul Europei, și din România, triumfă punându-și-l în frunte pe Nole Spartacus, pe Nole Iisus Hristos, pe Contele de Monte Carlo, scăpat din închisoarea în care îl țineau „ăștia”.

Marele Novak ridică trofeul deasupra capului și fără ajutorul rachetei!„, a mai scris CTP.