Gigi Becali: România este acaparată de mafie. Ce spune miliardarul despre mişcarea Rezist VIDEO

În plin scandal privind plecarea Laurei Codruţei Kovesi, unul din cei mai bogaţi români, Gigi Becali, face dezvăluiri despre Kovesi, dar şi despre unitatea de elită a DNA, despre Onea şi Portocală. Becali ne spune cum vrea să preia mişcarea #rezist.

04 mart. 2018, 19:53
Gigi Becali: România este acaparată de mafie. Ce spune miliardarul despre mişcarea Rezist VIDEO

„Eu încerc sa nu mai fiu un personaj public. Sa nu ies public sa ma mai laud cu niste lucruri sau să ma mandresc. Am venit si cu cartile astea (Biblia şi alte cărţi religioase), pentru ca eu vreau sa fie folositor ce vorbesc la televizor. Uite ce scrie aici. Cel mai mare dar si diamant este ortodoxia. Eu am avut multe suferinte, dar eu acum traiesc bucuria bucuriilor. M-a intarit. Dumnezeu a permis ca sa imi dea o palma. A fost cea mai frumoasa bataie pe care Dumnezeu mi-a dat-o, cu puscaria. Aia a fost. Pe Basescu l-am iertat. Mi-a dat puscarie pe nedrept”, a declarat la România TV latifundiarul Becali.

 Patronul FCSB a comentat şi situaţia încordată din politica românească. Uite ce scrie aici. Statul paralel nu exista. Exista o forta paralelă pentru ca Romania este acaparata de mafie, peste tot, la consiliile judetene sunt capi. E nevoie de institutii paralele care sa faca curatenie in politica. Nu pot sa rezist ca e tara mea, averea mea o dau lui Hristos. Voi face spitale, biserci. Nu vreau sa ma laud. O dau lui Hristos, nu sunt proroc, dar prorocesc. In 50 de ani vine sfarsitul. Oamenii de stat nu prea sunt pentru ca nu exista dragostea”.

Despre mişcarea #rezist

„Ei nu respecta legea, oamenii aia sunt votati. Ordonanta 13 a fost o mizerie, dar nu in fiecare zi să ieşi în stradă. Nu se poate prin anarhie. Sfarsitul vine din neascultare ca Eva, care a muscat din mar. Fiecare vrea sa fie cineva. Nu am Facebook pentru ca nu ma intereseaza iubirea de sine”