Gigi Becali, RUINAT de clinica în care tratează gratuit CANCERUL. Datele financiare arată o GAURĂ IMENSĂ

Gigi Becali a făcut o clinică în care tratează gratuit bolnavii de cancer, inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală şi laser terapie. 

14 iun. 2019, 19:11
Gigi Becali, RUINAT de clinica în care tratează gratuit CANCERUL. Datele financiare arată o GAURĂ IMENSĂ

Ultimele date de la Ministerul de Finanţe arată că clinica lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist. În 2018, „Imunomedica Provita SRL” a bifat o pierdere aproape dublă faţă de 2017, de 4.026.042 lei, în timp ce datoriile au crescut la 19.691.717 lei! Dacă adunăm deficitul din 2017 şi 2018, precum şi restanţele înregistrate la finalul lui 2018, rezultă că activitatea clinicii i-a provocat lui Becali o gaură financiară de 25.860.269 lei, adică de aproximativ 5,6 milioane de euro.

Tratamente CONTROVERSATE la clinica lui Gigi Becali. Bolnavii sunt trataţi cu leacuri pentru cancer NEDOVEDITE ŞTIIŢIFIC

„Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Suntem la început, deși dispunem deja de un laborator de analize medicale care acoperă o gama largă și diversă de analize, în contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultimă oră și de reactivi de cea mai bună calitate”, se arată pe site-ul clinicii.

„Ce am eu acolo nu mai există în România. Am achiziționat și camere barice, cred că doar o altă clinică undeva la Constanța să mai dețină așa ceva. Cu totul, cred că învestiția până în momentul de față trece de 5-6 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali.