Gigi Becali s-a autodenunţat ÎN DIRECT. Ce pedeapsă grea riscă FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că jucătorii echipei sale au efectuat antrenamente în această perioadă, în ciuda apelului făcut de autorități.

11 mai 2020, 13:26
Gigi Becali s-a autodenunţat ÎN DIRECT. Ce pedeapsă grea riscă FCSB

FCSB riscă o amendă de 70.000 de lei după ce Poliția s-a autosesizat în acest caz.

Bogdan Vintilă, audiat de POLIŢIE. Gigi Becali, ironii către oamenii legii: Ţi-am zis eu că miliţianul are inteligenţă, că are şcoală?

„Parametrii noștri sunt mai buni decât înainte, am văzut la teste. Am făcut antrenamente pe ascuns, câte trei, trei, trei, ca să nu vadă presă. Nu am încălcat legea. I-am pus pe terenuri diferite. Cel mai bun la teste este Tănase, nu stă la discuții cu nimeni, iar al doilea este Perianu, ăla mic de 18 ani”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Poliţia, ANCHETĂ DURĂ după antrenamentul efectuat de FCSB. Echipa riscă SANCŢIUNI DRASTICE. Prima reacţie a lui GIGI BECALI

Scandalul de la FCSB a ajuns și în presa internaţională.

„În timp ce toate activitățile sportive care au loc în aer liber sunt suspendate în România, FC Steaua București a încălcat legea și riscă să fie pedepsită. FCSB a postat un clip video în care jucătorii se antrenează în grupuri de trei sub îndrumarea antrenorului Bogdan Vintilă. Ionuț Stroe, Ministrul Sportului, a anunțat deja că FCSB poate fi amendată pentru încălcarea a două decrete prezidențiale”, a scris L’Equipe.