Bogdan Vintilă, audiat de POLIŢIE. Gigi Becali, ironii către oamenii legii: Ţi-am zis eu că miliţianul are inteligenţă, că are şcoală?

Gigi Becali a dezvăluit că Bogdan Vintilă a fost chemat la poliție, după ce jucătorii de la FCSB au efectuat, luni, un antrenament la baza din Berceni.

28 apr. 2020, 16:15
Bogdan Vintilă, audiat de POLIŢIE. Gigi Becali, ironii către oamenii legii: Ţi-am zis eu că miliţianul are inteligenţă, că are şcoală?

„Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei, după ce un ziar a făcut reclamație. Ziariștii să-și facă treaba, dar reclamație? Nu mai are nimeni logică, nu mai știi nimic în țara asta. Dacă respecți legea, nu trebuie să-ți fie frică. Dar au am făcut pușcărie, chiar dacă am respectat legea. Au zis că premierea e mită”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Poliţia, ANCHETĂ DURĂ după antrenamentul efectuat de FCSB. Echipa riscă SANCŢIUNI DRASTICE. Prima reacţie a lui GIGI BECALI

Patronul celor de la FCSB a spus că speră că „e mai multă deșteptăciune la miliție decât la alții”. „Au făcut școala de miliție, eu așa îi zic, așa știu eu”, a adăugat Gigi Becali.

„I-a arătat filmul Miliţiei, a zis, da, domne, e distanţare socială, s-a respectat, la revedere! Fiți sănătoși! Vezi, inteligenţa? Tătaru n-a avut inteligenţă să zică asta. Ţi-am zis eu că miliţianul are inteligenţă, că are şcoală? I-a lăsat filmele acolo să le studieze şi la revedere, să fie sănătos. Ţi-am zis eu?”, a spus Gigi Becali.

FCSB şi-a reluat antrenamentele sub comanda lui Bogdan Vintilă. Primele imagini de la baza din Berceni VIDEO

Gigi Becali a precizat că „milițianul a fost îngrijorat că am început pregătirea”, pe motiv că dacă ar fi așa, nimeni din țară nu ar mai respecta ordonanța în vigoare.