GIGI BECALI, ÎNAPOI LA ÎNCHISOARE. Vezi declaraţia care îl poate face să spună ADIO eliberării temporare VIDEO

Gigi Becali nu şi-a schimbat obiceiurile. După ce a profitat de ziua de liberatate, latifundiarul a făcut declaraţii şocante. El a spus că nu a fost chiar aşa bolnav şi că s-a prefăcut puţin pentru a-i impresiona pe judecători. De asemenea, Becali a recunoscut că a vorbit cu George Copos în penitenciar pe telefonul lui MM Stoica.

13 mai 2014, 05:38
GIGI BECALI, ÎNAPOI LA ÎNCHISOARE. Vezi declaraţia care îl poate face să spună ADIO eliberării temporare VIDEO

Deşi spune că închisoarea l-a schimbat mult, Gigi Becali şi-a păstrat obiceiul de a face declaraţii care şochează şi care îi pot face rău. La plecarea spre penitenciar, latifundiarul a spus că nu a fost chiar aşa bolnav şi că s-a prefăcut că are probleme grave la coloană pentru a-i impresiona pe judecători.

„Şi eu, ca să dea întreruperea, mai stăteam şi eu cu gulerul. Ce, trebuia să stau drept? Păi zicea judecătorul nu-ţi dau întrerupere. Aşa că stăteam şi eu mai aşa”

Citeşte şi GIGI BECALI a fost vizitat ACASĂ de un important lider POLITIC

Mai mult, declaraţiile făcute de Becali le-ar putea dăuna şi altora. El a spus că a vorbit cu George Copos de pe telefonul lui Mihai Stoica. Cei doi sunt încarceraţi la penitenciarul Rahova şi nu au voie să poarte telefon mobil.

 

„Am vorbit cu Copos acum, ca mi l-a dat MM Stoica la telefon, ca erau acolo la tâmplaria lor, unde fac tâmplărie. Şi mi l-a dat şi pe el, că eram acasă, că l-a sunat pe Reghecampf. Şi m-a întrebat de ce am spus eu binecuvîntată fie închisoarea? Pentru că am spus că e un început bun pentru mântuire (…) I-am spus de ce plângi aşa? M-a luat că Gicuţă, nu merităm noi asta, de ce păţim nmoi asta? I-am spus că asta e şi gata”, a povestit Gigi Becali.

GIGI BECALI nu mai speră la GRAŢIERE din partea lui Băsescu: Ponta mă va graţia IMEDIAT, când va fi preşedinte

Tot Gigi Becali este cel care se crede superior avocaţilor şi îşi arogă titluri universitare: „Acum eu sunt doctor docent in drept penal si in drept contencios, avocatii nu le stiu, ca am vazut acuma, citeste legea ca sa stii”.

Gigi Becali s-a întors, marţi dimineaţă, la Penitenciarul Poarta Albă, după o permisie de 24 de ore, în care a fost acasă, la Bucureşti, pentru a-şi vedea pentru prima dată mama, soţia şi fiicele. În jurul orei 6, Gigi Becali a părăsit casa sa din Pipera pentru a se duce la sediul Poliţiei Ilfov, unde a comunicat că părăseşte localitatea şi traseul pe care se va îndrepta către Penitenciarul Poarta Albă. El a acordat o nouă serie de declaraţii jurnaliştilor, după care s-a urcat în maşina condusă de apropiatul său, Ionuţ Luţu, şi a pornit spre Poarta Albă, unde a ajuns în aproape două ore.

PLANUL lui GIGI BECALI pentru a scăpa de închisoare. Cum vrea să îşi diminueze pedeapsa

Cele mai TARI IMAGINI cu GIGI BECALI în LIBERTATE

Gigi Becali a PLÂNS în HOHOTE, în GENUNCHI, la mormântul mătuşii sale VIDEO