Gigi Becali a dezvăluit ţara în care vrea să emigreze. A făcut deja primele demersuri pentru obţinerea cetăţeniei

Gigi Becali a anunțat, recent, că e dispus să plece din România, pentru că vrea să trăiască într-o țară unde statul îl protejează. Patronul lui FCSB a recunoscut că se teme că va ajunge din nou în spatele gratiilor.

24 dec. 2019, 19:30
Gigi Becali a dezvăluit ţara în care vrea să emigreze. A făcut deja primele demersuri pentru obţinerea cetăţeniei

Gigi Becali s-a interesat să afle cum poate deveni cetățean al Greciei.

„La pușcărie m-au băgat. Au avut fetele mele 18 ani, n-am fost la niciuna la majorat. Acum ce vreți? Să nască fetele și să fiu la pușcărie? Așa vreți? Eu nu vreau asta. Mă duc unde sunt protejat. Ce țară mă protejează, acolo mă duc. Am fost în Grecia și m-am interesat. Am luat o firmă de avocatură, am plătit acolo. Eu plec! Nu mai sunt dispus să fie familia mea batjocorită. Mă duc într-o țară unde statul mă protejează. Pe mine, statul nu mă protejează. Nu e o Românie normală, cum zice Klaus Iohannis. Nu e normal când eu am donat bani și tu spui că i-am spălat. Nu e normal când toți cei care au dus bani în offshore-uri să nu fie acuzați de spălare de bani. Eu vreau să stau liniștit”, a spus Gigi Becali.

Lovitură devastatoare pentru Gigi Becali. Ce a decis instanţa înainte de Crăciun

Gigi Becali si nepotul sau preferat, Vasile Geambazi, au fost pusi sub acuzare pentru spalare de bani, fapte presupus a fi savarsite in perioada 2014-2019, au anuntat procurorii DNA. Potrivit unui comunicat de presa al DNA, anterior, in aceeasi cauza, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un evaluator desemnat de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), pentru abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite, cu consecinte deosebit de grave.

DNA susține că Becali a spălat împreună cu nepotul său, 50 de milioane de euro. Finanțatorul FCSB susține că acești bani i-a dat cadou lui Vasile Geambazi.