Gigi Becali s-a dezlănţuit: Generalii vor recunoaşte că Gabriel Oprea a vrut să ia Steaua

Gigi Becali a susţinut sâmbătă o conferinţă de presă în care a vorbit şi despre situația Stelei în conflictul cu Armata. El l-a atacat pe fostul vicepremier, Gabriel Oprea, despre care spune că s-ar afla în spatele generalilor MApN care au vrut echipa din Ghencea

07 nov. 2015, 12:39
Gigi Becali s-a dezlănţuit: Generalii vor recunoaşte că Gabriel Oprea a vrut să ia Steaua

„Fac această conferinţă cu jumătate de inimă. Ce se întîmplă la Steaua are legătură cu se schimbă acum în România și cred că doar așa se vor rezolva problemele de la echipă. Eu cred că oamenii au murit în incendiu, jertfa lor, pentru ca România s-o ia pe alt drum. Așa se va întîmpla in instituții. Oamenii pe care îi contestă strada s-au învățat stăpîni pe instituții și pe oameni. Dar acești oameni s-au săturat!

Citeşte şi Primăria A ÎNCHIS Arena Naţională. Meciul Steaua-Botoşani se joacă la Cluj

Acum, după proteste, pe la MApN și MAI or să fie alți oameni, nu cei care vor să ia Steaua. Dacă îi cheamă pe Talpan si pe Boroi la DNA și îi întreabă de ce Armata vrea să ia Steaua, or să zică imediat că Oprea le-a cerut așa, generalul care mergea cu coloana oficială. Unde a mers de 1.600 de ori cu coloana oficială? Pentru siguranța națională? Care siguranța națională și securitate?

Știți care este situația? Să le intre bine în cap că în România e cineva care are o stea mai mai importantă și mai înaltă de 10 metri. Nu contează cine ești, te bagă la închisoare pentru că faci abuz în serviciu.

De ce tu Boroi și generalii tăi stați cu emblema și mergeți la şpriţuri? De ce nu mă lăsați pe mine să bag bani la Steaua? Lasați-mă să trag la căruță, pentru că trag la căruța României. Eu iubesc țara asta și vreau să trag la căruță, dar nu îmi băgați bețe în roate. De ce vreți să faceți rău? De ce atîta dușmănie? De ce nu îl lăsați pe Becali să mai facă o investiție? De ce să nu joace Steaua în Ghencea? Nu vă e frică de Dumnezeu?”, a spus Gigi Becali într-o conferință de presă.