Gigi Becali s-a făcut frate cu diavolul. Patronul FCSB şi-a deschis pagină oficială de Facebook

Gigi Becali a cerut Facebook să-i certifice pagina oficială creată pe această reţea de socializare, potrivit gsp.ro. Decizia lui Becali este cel puţin ciudată, dacă rememorăm declaraţiile acestuia în care asocia Fecabook-ul cu lucrarea Satanei.

18 iun. 2020, 12:08
Gigi Becali s-a făcut frate cu diavolul. Patronul FCSB şi-a deschis pagină oficială de Facebook

Pe 22 mai 2020, pe Facebook a apărut contul @RoGeorgeBecali. Prima postare a fost o poză relaxantă cu un peisaj montan. A doua, la jumătate de oră distanță, conținea un mesaj de întâmpinare:

Cred că mă cunoașteți suficient de bine și știți că sunt un om dintr-o bucată, un om care are principii bine înrădăcinate și greu de schimbat. Conturile de socializare nu sunt pentru mine și le-am evitat până acum, dar oameni cu diverse interese mi-au folosit identitatea și au distribuit informații false despre FCSB, despre mine, despre familia mea. Aceste practici sunt peste puterea mea de înțelegere și de acceptare, așa că îi rog insistent pe cei care dețin aceste pagini false să le șteargă de bunăvoie. #facebookmedia

Citeşte şi Gigi Becali îşi anunţă revenirea în forţă în politică. „Mă implic să distrug USR-ul satanic!”

Într-o peisaj plin de pagini false pe numele lui Gigi Becali, contul a strâns într-o lună doar patru likeuri și a adunat cinci urmăritori. Însă, în ciuda neîncrederii publicului, acesta este contul oficial al lui George Becali, cel care susținea acum câteva luni că „Facebook este Diavolul”, scrie gsp.ro. Finanțatorul FCSB a apelat în luna mai la o firmă britanică, partener oficial Facebook, pentru a-i deschide o pagină verificată și pentru a șterge toate paginile false. Justificarea sa a fost că paginile false îi afectează „viața politică, personală și afacerile” și că promovează acțiuni de caritate și strângeri de fonduri în numele său. Contul a fost alocat și deschis, însă surse din cadrul clubului FCSB susțin că Facebook a refuzat deocamdată acordarea celebrei „bife albastre” – semnul că pagina le aparține cu adevărat celor care se pretind posesori – din cauza faptului că @RoGeorge Becali este o pagină proaspătă și nu are deocamdată urmăritori.

Numai Internet şi numai prostituţie, te gândeşti la femeile alea pe care le-ai văzut pe Internet şi nu mai poţi să joci fotbal total. Toată ziua Facebook-ul, să vadă ce a zis ăla, ce a zis ailaltă, ce a făcut ăla, ce-a făcut ailaltă, toată ziua pe Instagram, ce-a făcut ălă, viaţa lui ăla, unde s-a dus ăla, ce şi-a cumpărat ăla, ce şi-a cumpărat ălălaltul, toată ziua jucătorii fac asta şi le mănâncă creierul„, spunea Gigi Becali anul trecut, la Pro X.