Gigi Becali îşi anunţă revenirea în forţă în politică. „Mă implic să distrug USR-ul satanic!”

Gigi Becali s-a prezentat, miercuri, la tribunalul din Craiova, fiind citat în procesul de evaziune fiscală deschis pe numele lui Adrian Mititelu în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea la Steaua (FCSB). Latifundiarul din Pipera a vorbit despre revenirea în politică.

17 iun. 2020, 10:04
Gigi Becali îşi anunţă revenirea în forţă în politică. „Mă implic să distrug USR-ul satanic!”

Gigi Becali a declarat că este prea bătrân pentru a își face din nou un partid, dar nu a exclus posibilitatea de a susține anumite formațiuni politice. Întrebat ce partid ar susține, Gigi Becali a precizat că în prezent doar PNL și a exclus din start USR.

Gigi Becali a acuzat USR de „ateism” și „satanism”.

„Mă implic să distrug USR care sunt atei și satanici. Nu neapărat să susțin un partid. Implicația mea va fi să distrug USR-ul satanic”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a scăpat de MASCAŢI. S-a prezentat singur la tribunal: „Mă condamni în România, dar fac puşcărie în Italia sau în Grecia!”

Gigi Becali a fost preşedintele Partidului Noua Generaţie, din partea căruia a şi candidat fără succes, în acelaşi an, la preşedinţia României. La alegerile europarlamentare din 2007, s-a aflat pe prima poziție pe lista PNG, dar partidul său a obținut 4,85% din voturi; i-au lipsit 0,15% pentru trecerea pragului electoral. A fost ales în Parlamentul European la data de 7 iunie 2009 pe lista Partidului România Mare, alături de Corneliu Vadim Tudor. În cele nouă luni până în martie 2010 a participat la numai 10 din cele 37 de ședințe în plen, fiind reprezentantul României cu cea mai slabă prezență, de numai 27%. La alegerile legislative din 2012 a candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul 25 din București, pe din partea Uniunii Social-Liberale, ca membru al PNL. După depunerea jurământului, a fost numit membru în comisia juridică a Camerei Deputaților.