Gigi Becali sare în apărarea Gabrielei Firea: „O susțin! Nu e vinovată!” | VIDEO EXCLUSIV

Deși Gabriela Firea și-a dat demisia din Guvern, pe fondul scandalului „Azilele Groazei", nașul fostei primărițe, Gigi Becali, continuă să o susțină.

18 iul. 2023, 22:43
Gigi Becali sare în apărarea Gabrielei Firea: „O susțin! Nu e vinovată!” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali o va vota pe Gabriela Firea chiar dacă va ieși din PSD, dar cu o anumită rezervă: alegerile prezidenațiale. Afaceristul se pregătește de alegerile din 2024 – în total, cinci runde.

„Eu o susțin pe doamna Firea și pe fina mea, la orice candidatură, mai puțin la președinția României. Nu pentru că e fina mea, ci pentru că e cea mai capabilă femeie din câte am văzut în toată clasa politică.

E mai capabilă și mai deșteaptă chiar și decât bărbatu-său (n.r. – Florentin Pandele)”, a declarat Gigi Becali, la România TV, marți seara, 18 iulie, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Gigi Becali a dat verdictul: Gabriela Firea e nevinovată

Milionarul din Pipera crede că fostul ministru nu are vreo vină în scandalul „Azilele Groazei”, deși Firea a recunoscut că nu avea habar de ororile care se petreceau în căminele de bătrâni, în ciuda faptului că ocupa funcție în Guvern, cu atribuții în zona de asistență socială.

„O susțin nu ca naș, ci ca român, pentru că eu cred foarte mult în ea.

Pe mine nu mă interesează chestiunile astea politice pe care le vorbiți. Mă interesează că Firea nu e vinovată în scandalul azilelor”, a precizat investitorul de la FCSB, la România TV.

Între timp, primarul Voluntariului, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, continuă să acuze presa că este „vinovată” pentru „lichidarea” oficialului PSD de la Ministerul Muncii.

Rămâne de văzut dacă Gabriela Firea își va da demisia din PSD. Cert este că fostul primar are ușile închise la PNL, USR și AUR.