Gigi Becali se apără în procesul cu Săvulescu: Eu am spus doar ce ştiu că s-a vorbit în Bucureşti

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a prezentat, joi, la Judecătoria Buftea, în procesul intentat de acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu. Acesta din urmă cere de la Becali daune în valoare de 9 milioane de lei, după ce acesta a spus despre el că ar fi fost prins de soţie în pat cu un alt bărbat.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 13:33
Gigi Becali se apără în procesul cu Săvulescu: Eu am spus doar ce ştiu că s-a vorbit în Bucureşti

Gigi Becali se apără de acuzaţiile de calomnie cu tentă sexuală aduse de acţionarul FC Dinamo, Dragoş Săvulescu. Cei doi au fost audiaţi, joi, de judecători, dar nu se ştie când vor da aceştia verdictul.

La ieşirea din tribunal, Gigi Becali a spus că el nu l-a acuzat de nimic pe Săvulescu, ci doar a spus ce a auzit despre el din alte surse. „Nu ştiu dacă l-a prins, eu ştiu că aşa s-a vorbit în Bucureşti, că l-a prins cu un bărbat în pat”, a spus Becali.

Referitor la faptul că Dragoş Săvulescu a spus că va dona banii pe care îi va lua în urma acestui proces, Gigi Becali a spus: „Am auzit că cere nişte bani, dar spune că-i dă copiilor. Dacă el n-a dat în viaţa lui… cică să dea la copii, la bătrâni, nu ştiu cum… Cum adică? Pe banii mei vrei să dai? Să dea pe banii lui, nu pe ai mei”.

Dragoş Săvulescu a comentat la ieşirea din tribunal felul în care au decurs audierile. „Am asistat la o şedinţă de judecată în care pe de o parte avem educaţia, civilizaţia, versus manifestările tipice lui Gigi Becali. Avem manifestări de indivizi care se pretind a fi peste lege”, a spus Săvulescu.