Gigi Becali se gândeşte să bage FCSB în faliment. Scenariul anunţat de patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali este hotărât să nu mai continue la FCSB, dacă echipa va rata şi anul acesta prezenţa în grupele cupelor europene. Finanțatorul echipei se gândește chiar la faliment, conform unei declaraţii făcute la PRO X.

20 mart. 2020, 15:10
Gigi Becali se gândeşte să bage FCSB în faliment. Scenariul anunţat de patronul roş-albaştrilor

Liga 1 a fost suspendată cel puţin până la finalul lunii aprilie, dar calculele patronilor de echipă şi preşedinţilor de cluburi sunt în toi. Este şi cazul lui Gigi Becali, care este hotârât să ia câţiva dintre cei mai buni jucători ai FCSB şi să plece la alt club, în cazul în care roş-albaştrii ratează şi anul acesta prezenţa în grupele unei competiţii continentale.

Citeşte şi Gigi Becali critică donaţia lui Olăroiu: „Eşti milionar, bagă mâna în buzunar! Lasă 100 de porţii de mâncare. Copos e zgârcit”

Cei care bagă bani în fotbal au miliarde. N-au ce face cu banii. Criza va fi la noi, la ăștia mici. Eu n-am nevoie de campionat dacă nu joc în cupele europene. Iar dacă nu jucăm, Vali m-a asigurat că da, la toamnă, vă spun vouă că FCSB e la revedere! Eu nu dau banii mei ca să-i arunc în foc.

Dacă ia federația o hotărâre ca să se pot micșora până la jumătate contractele, ca să mai putem să rezistăm un an. Trebuie să pierzi cinci milioane pe an. Eu nu sunt dispus. Iau trei, patru jucători. Man, Coman, Oaidă, Panțîru. Fac o asociere cu un club, îi transfer acolo și FCSB la revedere, să fiți sănătoși, pa, pa„, a spus Gigi Becali.

În prezent, FCSB este pe locul doi, cu 26 de puncte, la patru puncte distanță de liderul CFR Cluj și la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova. Chiar înainte de suspendarea campionatului, echipa lui Bogdan Vintilă se pregătea pentru duelul cu CFR, din Gruia.