Gigi Becali se supără iar pe Vadim: Vreau să nu mai comenteze aia că Becali era în puşcărie

Continuă înţepăturile între Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor, semn că "rănile" după ruperea alianţei dintre PNG şi PRM nu sunt încă vindecate. La emisiunea România în 60 de minute, de la România TV, patronul Stelei i-a reproşat preşedintelui PRM că pomeneşte prea des de perioada sa din arest.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 20:37
Gigi Becali se supără iar pe Vadim: Vreau să nu mai comenteze aia că Becali era în puşcărie

Gigi Becali nu acceptă nici măcar în glumă să se vorbească despre perioada petrecută în arest în 2009. El a intervenit la România TV pentru a corecta o afirmaţie a fostului său aliat, Corneliu Vadim Tudor. „L-aş ruga totuşi – pentru că am o vârstă, am o familie, mâine-poimâine o să am şi eu nepoţi – şi vreau să nu mai comenteze aia că Becali era în puşcărie. Eu nu eram în puşcărie, că nu aveam de ce să fiu în puşcărie. Poate mai stăteam o săptămână, două, ieşeam, dar nu vreau acum să-mi scoată domnul Vadim ochii„.

Răspunsul preşedintelui PRM a venit imediat: „Gigi, dar nu erai nici la cabaret, la Moulin Rouge la Paris. Erai în arest!„. Patronul Stelei a continuat însă discuţia: „Am o rugăminte, v-am respectat întotdeauna şi v-am respectat familia. Respectaţi-mă şi dumneavoastră, pentru că am şi eu o familie, se uită la televizor şi nu mai vrea să vadă toată ziua cum domnul Vadim spune că Becali era în puşcărie, era în haine vărgate, că nu e aşa„.

Disputa a fost încheiată pe un ton împăciuitor de Corneliu Vadim Tudor: „Gigi, ai fost dezinformat, nu am zis de haine vărgate în viaţa mea. Cât despre treaba cu puşcăria, a fost o glumă„.