Gigi Becali se teme ca vine apocalipsa din toamnă. „Vine al patrulea val, se întrerupe campionatul”

Gigi Becali are gânduri de călugărie, aşa că a redus investiţiile în fotbal, transferurile la FCSB fiind făcute cu parcimonie.

13 iul. 2021, 16:59
Gigi Becali se teme ca vine apocalipsa din toamnă. „Vine al patrulea val, se întrerupe campionatul”

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu investește în transferuri, preferind jucători liberi de contract. Vremea când oferea bani altor cluburi a trecut de ceva vreme.

Daniel Stanciu, fostul impresar și oficial la mai multe echipe de Liga 1, a oferit explicația pentru faptul că nu se mai învârt atât de mulți bani ca în anii precedenți.

FCSB a efectuat în această vară patru transferuri: Zdenek Ondrasek (Viktoria Plzen), Andrei Cordea (Academica Clinceni), Alexandru Creţu (NK Maribor) şi şi Stipe Vucur (Hallescher FC).

De ce nu face Gigi Becali transferuri pe bani la FCSB? „Vine al patrulea val, se întrerupe campionatul, trebuie să plătești jucătorii”
Cristian Dumitru (FC Argeş), Ovidiu Horşia (Gaz Metan Mediaş), Ianis Stoica (CSM Slatina) şi Ştefan Cană (Poli Iaşi) au revenit după împrumuturi.

Anamaria Prodan, audiată la DNA într-un dosar din 2016. Prima reacţie a impresarei

„Problema e la bani. E o perioadă foarte grea. Uită-te de ce nu mișcă Craiova, de ce nu mișcă FCSB. Gigi Becali a ieșit acum o lună și a zis că are 10 milioane în cont. De ce, ți-ai pus întrebarea? Pentru că nu știi ce se va întâmpla mâine.

Vine al patrulea val, se întrerupe campionatul, trebuie să plătești jucătorii. De ce nu mișcă cluburile mari din Europa? Eu nu cred că ține neapărat de transferuri, că oricum n-am adus jucători de echipă națională sau campioni europeni.

Dacă te uiți financiar, diferența dintre Europa League și Conference League nu e mare. Și ai șanse mai mari să ajungi în Conference League cât mai sus și să câștigi mai mult decât ai câștiga din Europa League. Eu cred că miza pentru echipele românești ar trebui să fie Conference League”, a spus Daniel Stanciu la Digi Sport.

Au apărut cotele la titlu în LIGA 1. Cine este MAREA FAVORITĂ şi cum stau Dinamo, Rapid și FCU Craiova

Becali pariază pe jucătorii tineri pe care îi are la dispoziție noul antrenor, Dinu Todoran: „Eu cred că Moruțan, Olaru, Coman, Tavi Popescu, Șut nu pot fi depășiți! N-ai cum să-i învingi, sunt prea buni.

Acum avem și apărarea bună. Ăștia cinci jucători din față sunt ucigători! Așa cred eu anul ăsta. Nu mă interesează pe mine preliminariile (n.r Conference League), mă interesează doar să batem. Vreau 3-0 la București, ca să mergem relaxația acolo, e și deplasarea lungă”, a spus Gigi Becali, pentru ProX.