Gigi Becali sfidează COVID-19. Fără mască, patronul FCSB a împărţit bani „colindătorilor” într-o parcare

Gigi Becali nu ţine cont de pandemia de COVID-19 şi, fără să poarte mască, a împărţit bani în stânga şi în dreapta pe stradă unor nevoiaşi care s-au strâns în jurul lui. Patronul FCSB a fost surprins, după o vizită într-o farmacie unde a intrat tot fără mască.

15 dec. 2020, 08:45
Gigi Becali sfidează COVID-19. Fără mască, patronul FCSB a împărţit bani „colindătorilor” într-o parcare
Gigi Becali nu ţine cont de pandemia de COVID-19 şi, fără să poarte mască, a împărţit bani în stânga şi în dreapta pe stradă unor nevoiaşi

Gigi Becali a fost fotografiat zilele trecute în cartierul Dorobanţi din Capitală. Îmbrăcat lejer, cu un fes inscripţionat cu „îngeri” (angels, în engleză), latifundiarul din Pipera şi-a parcat bolidul de lux în faţa unei farmacii, scrie Cancan.

Fără să ţină cont de restricţiile impuse din cauza COVID-19, Becali nu a purtat mască de protecţie pe stradă şi nici în farmacia în care a intrat glonţ. Farmacistele nici nu s-au sinchisit să-i atragă atenţia pentru că, cel mai probabil, Becali e un client fidel.

Citeşte şi: Amendă colosală pentru Gigi Becali după ce a jignit un înalt ofiţer al Armatei Române: O mârţoagă, nebun şi lacom! Cât va plăti latifundiarul

Gigi Becali nu a ţinut cont de normele sanitare anti-COVID. Fără mască şi distanţare, printre parcagii

Gigi Becali a dat o comandă serioasă, după ce a dat rapid un telefon. Apoi, s-a întors la maşină, de unde a luat un teanc cu bani. Înainte de a intra din nou în farmacie, patronul FCSB s-a înconjurat de parcagiii din zonă.

Gigi Becali nu ţine cont de pandemia de COVID-19 şi, fără să poarte mască, a împărţit bani în stânga şi în dreapta pe stradă unor nevoiaşi

Pentru că a cumpărat mai multe cutii cu produse farmaceutice, Becali i-a pus la treabă pe parcagii. Nu a durat mult până când afaceristul a fost înconjurat de nevoiaşi.

Citeşte şi: Tratamentul lui Gigi Becali pentru COVID. Anamaria Prodan: L-am urmat cu sfinţenie

Gigi Becali a început să împartă bani celor care l-au ajutat să care cumpărăturile în Bentley-ul de un sfert de milion de euro. Şi de data aceasta, patronul FCSB a ignorat normele impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID-19, pentru că nu a purtat mască de protecţie pe stradă şi nu a păstrat distanţa.

Gigi Becali se retrage la mânăstire?

Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, a declarat că patronul echipei de fotbal FCSB ar vrea să se retragă la o mânăstire de călugări.

„El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali, conform sursei citate.

foto: Cancan

Citeşte şi: Gigi Becali a câştigat un milion de euro de la ANAF