Gigi Becali a câştigat un milion de euro de la ANAF

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali a câştigat un milion de euro de la ANAF, în urma unui proces care a durat unsprezece ani. Recent, patronul de la FCSB a primit vestea bună, când judecătorii i-au dat dreptate, urmând să primească aproximativ cinci milioane de lei.

23 nov. 2020, 09:35
Gigi Becali a câştigat un milion de euro de la ANAF
Gigi Becali a câştigat un milion de euro de la ANAF

Gigi Becali a câştigat un milion de euro de la ANAF, după ce de mai bine de unsprezece ani a dus o luptă aprigă în instanță.

Gigi Becali a câştigat un milion de euro de la ANAF

Am câștigat după 11 ani procesul cu ANAF. Ne-am tot luptat în instanță, era normal, sunt banii mei. Am luat 5 milioane de lei. În sfârșit, s-a făcut dreptate. Ar fi trebuit să încasez mai mult, dar asta e decizia judecătorilor. E o vorbă… Mai bine iau, în loc să dau. S-a dovedit încă o dată că am dreptate, eu nu deschid procese dacă știu că nu am nicio șansă să le câștig”, s-a confesat Gigi Becali celor care îi sunt apropiați, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi: Gigi Becali a împărţit nevoiaşilor teancuri de bani! Scene incredibile la „Palat” FOTO

Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire

Gigi Becali a declarat de mai multe ori că se va retrage la mănăstire după vârsta de 75-80 de ani, dar ultimele evenimente ar putea face ca acest lucru să se întâmple cât de curând.

Gigi Becali a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cererea prin care o incerca o reabilitare judecatoreasca, el neavand acum dreptul nici sa fie ales intr-o functie publica, nici sa voteze, in urma condamnarilor primite.

Latifundiarul este extrem de dezamagit si de scena politica, in conditiile in care partidul pe care il sustine, PNL, este condus de Ludovic Orban, cu care are o relatie foarte rece, iar USR-PLUS a inceput sa castige tot mai mult teren la ultimele alegeri. In plus, Gigi Becali ar avea o problema medicala destul de grava la coloana vertebrala, de mai multi ani, careia medicii nu au reusit inca sa ii dea de cap, desi a vizitat unii dintre cei mai renumiti specialisti din tara.

Citeşte şi: Gigi Becali l-a dat în judecată pe finul Florentin Pandele pentru o datorie de 200.000 de euro

FCSB, clubul sau de fotbal, a pierdut aproape toate procesele pe care le-a avut in instanta cu CSA Steaua si juristul Florin Talpan, fiind deposedat de marca „Steaua” si de palmaresul istoric ale echipei, existand pericolul sa fie nevoit sa plateasca aproape 40 de milioane de euro, despagubiri cerute de MApN pentru cei 10 ani in care ar fi folosit ilegal numele Steaua.

FCSB nu a mai castigat titlul in Liga 1 de 5 ani, nu s-a mai calificat in grupele unei competitii europene de 3 ani si nu a mai reusit transferuri foarte banoase in ultimele sezoane. Astfel, ar putea lasa, in curand, fraiele societatii sportive in mainile nepotilor Vasile Geambazi si Marius Ianuli si ale ginerelui Mihai Mincu.