Gigi Becali şi FCSB riscă SANCŢIUNI GRAVE. FRF ameninţă cu sesizarea UEFA

Răzvan Burleanu a declarat că Gigi Becali va fi anchetat de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a declarat că nu-şi face echipă de fotbal feminin deoarece este "alinierea la ideile lui Satan". De asemenea, şi FCSB ar putea avea de suferit din cauza declaraţiilor făcute de patron.

29 ian. 2019, 09:06
Gigi Becali şi FCSB riscă SANCŢIUNI GRAVE. FRF ameninţă cu sesizarea UEFA

Gigi Becali, revenit ca patron în acte la FCSB, ar putea primi prima sancţiune pentru declaraţiile sale. Recent, omul de afaceri din Pipera a declarat că nu vrea să-şi facă echipă de fotbal feminin, deoarece „batjocorim formele făcute de Dumnezeu”. Declaraţia vine în contextul în care UEFA lucrează la un proiect prin care cluburile să fie obligate să aibă şi echipă de fotbal feminin.

Ţeapa COLOSALĂ pe care a luat-o Gigi Becali. Greşeala URIAŞĂ făcută de patronul FCSB

Răzvan Burleanu spune că declaraţiile lui Gigi Becali vor fi analizate de Comisia de Disciplină şi susţine că dosarul ar putea fi trimis şi către UEFA.

Gigi Becali, ANUNŢ-ŞOC despre CSA Steaua. Situaţie GROAZNICĂ pentru echipa Armatei

„Legea e lege şi nu te tocmeşti pentru ea. E un caz care se va dezbate şi se va judeca la Comisia de Disciplină. Noi, ca federaţie, ca administraţie, am sesizat Comisia de Disciplină pe acest subiect. După care, a doua etapă, este să aşteptaţi o decizie la nivelul Comitetului Executiv de implementare a acesteri decizii. Şi e posibil să o facem înaintea celor de la UEFA”, a declarat Răzvan Burleanu.