Gigi Becali şi George Copos, înainte şi după închisoare. Transformări INCREDIBILE

Gigi Becali a stat în închisoare un an şi zece luni, iar George Copos, fostul patron al Rapidului, a petrecut 400 de zile după gratii. Perioada de detenţie a lăsat urme adânci pe chipurile celor doi oameni de fotbal, adâncindu-le ridurile şi îmbătrânindu-i vizibil.

08 apr. 2015, 07:20

Gigi Becali a fost condamnat la închisoare pe 20 mai 2013, cu o lună înainte de împlinească vârsta de 55 de ani. Pe 3 aprilie 2015 patronul Stelei a fost eliberat condiţionat, iar opinia publică l-a putut vedea din nou în faţa camerelor tv.

Dacă fotografiile sau imaginile filmate de paparazzii în ultimele luni nu erau atât de edificatoare, marele public a putut sesiza cât de mult l-a schimbat închisoarea pe Gigi Becali, din punct de vedere fizic. Patronul Stelei a slăbit, părul i-a albit şi a început să-i cadă, având acum chiar chelie în creştetul capului.

Vezi şi Gigi Becali, la cumpărături înainte de plecarea la Muntele Athos. Imagini cu Becali în mall VIDEO

Perioada de detenţie a lăsat urme şi pe chipul lui George Copos. Acesta a intrat în închisoare pe 4 martie 2014, cu 23 de zile înainte de împlinirea vârstei de 61 de ani. Fostul patron al Rapidului a părăsit marţi puşcăria şi chiar dacă a stat după gratii cu aproape zece luni mai puţin decât Becali şi în cazul său semnele îmbătrânirii accelerate a chipului sunt evidente.

Citeşte şi George Copos, suspiciuni de PLAGIAT. Una dintre cărţile sale este SUSPECTĂ