Gigi Becali: şi ÎNVINS, şi cu BANII LUAŢI. Cât a pierdut cu procesul de la TAS

Gigi Becali a pierdut si o suma mare de bani la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, acolo unde a cerut ca FSB sa fie desemnata campioana in dauna celor de la Viitorul.

13 iul. 2017, 13:32
Gigi Becali: şi ÎNVINS, şi cu BANII LUAŢI. Cât a pierdut cu procesul de la TAS

Gigi Becali a achitat atat taxele de judecata, dar si onorariul avocatului, spaniolul Jorge Ibarrola. Procesul de la TAS i-a scos din conturi in jur de 100.000 de euro, din care 70.000 de euro a fost plata pentru avocat.

Gigi Becali, reacţie la verdictul TAS. Ce i-a transmis lui Gică Hagi

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, joi, ca Viitorul e campioana Romaniei. Judecatorii de la TAS au decis ca demersul FCSB nu e intemeiat, astfel ca trupa lui Gica Hagi ramane cu titlul primit in luna mai din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Verdictul TAS: Viitorul Constanţa este campioana României

Viitorul si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in play-off (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena). Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si a cerut ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar fi castigat titlul.