Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică”. Ce  spune despre USR, Cioloş şi Iohannis

Gigi Becali a vorbit în exclusivitate la România TV despre politică. Milionarul și-a exprimat părerea despre AUR, USR, Cioloș, dar și despre președintele Klaus Iohannis.

26 dec. 2020, 08:47

Gigi Becali a făcut o analiză a politicii românești, după alegerile Parlamentare. Becali a spus că s-a întristat că a câştigat USR „pentru că au puterea dracească”. Despre AUR a aflat de la mama lui, care „vorbea cu oamenii de la biserică”.

„Singura durere e că a câștigat USR-ul. Dar a fost și o bucurie că nu a câștigat așa mult cât se credea pentru că ăștia de la USR au putere drăcească. Partidul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câțiva ani de neo-marxiști… Ăștia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc! Este îndrăcirea neamului românesc!

Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Eu habar nu avem, că nu știam despre ce este vorba. Sunt oameni din biserică. După aia am auzit: Claudiu Târziu. Dar eu le-am dat sediu aici la mine, la Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali) au sediul. Nu știam, că le-am dat un sediu cu doi ani în urmă să facă un sediu nu știu dacă la partid că el mi-a spus mie, jurnalistul, că vrea să facă partidul ăsta și am spus pe mine nu mă mai interesează politica și am văzut și m-am bucurat că au câștigat ei. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.

Și AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deștept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă și facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos”, a declarat Gigi Becali.

Despre Klaus Iohannis, Gigi Becali a spus: „Pe Iohannis nu poți să-l compari cu Băsescu, chiar dacă e de altă religie. E cuminte și nu face mizerie. Are prestanță. Când ajunge în străinătate, lumea îl ascultă. Apare la Bruxelles, e mai mare cu un cap ca Macron și lumea îl ascultă pe el. Macron e pitic și dacă Iohannis zice trei cuvinte lumea îl ascultă pe el, chiar dacă România e mai mică decât Franța. Contează prestanța fizică”.

Întrebat dacă Iohannis are un contracandidat, Gigi Becali a mărturisit că-l apreciază pe Dacian Cioloş.

„L-am cunoscut, e un om de mare calitate. Am cunoscut-o şi pe nevasta lui, vorbeşte româneşte. Să mă ierte. L-am cunoscut la Bruxelles, vorbea acolo franceă, engleză a impresionat mult. E om deștept. M-a impresionat mult, e deștept. Dar când apare lângă Iohannis… Când îi vezi zici că sunt măgarul și țânțarul. Sau armăsarul cu mielușelul. Nu îmi place să zic lucrurile cu jumătăți de măsură. Când zice ceva, zic! Piticanie zic, pitacanie ești. Dar ajunge până la umărul lui Iohannis! Ce să votez? Mie îmi place de el, e o persoană inteligentă. Dar a greșit când s-a dus la USR”.

Citeşte şi: Marian Ursea, băiatul „înfiat” de Gigi Becali a ajuns bărbat. Cu ce se ocupă protejatul lui Gigi la 20 de ani


loading...
Partenerii noștri