Marian Ursea, băiatul „înfiat” de Gigi Becali a ajuns bărbat. Cu ce se ocupă protejatul lui Gigi la 20 de ani

Deși Gigi Becali are numai fete, trei la număr, el are și un băiat „înfiat”, un copil de sufle,t pe care l-a ajutat de mic. Marian Ursea avea 10 ani când l-a cunoscut pe Gigi Becale, iar latifundiarul s-a oferit să îi ofere sprijin financiar.

25 dec. 2020, 11:37
Marian Ursea, băiatul „înfiat” de Gigi Becali a ajuns bărbat. Cu ce se ocupă protejatul lui Gigi la 20 de ani

Marian Ursea a împlinit 20 de ani. Băiețelul pe care Gigi Becali l-a ajutat ani de zile este acum un bărbat în toată regula și este cântăreț de muzică populară. El nu a uitat de binefăcătorul său!

Băiatul a rămas singur pe lume, după ce mama l-a abandonat, iar tatăl s-a sinucis, iar bunica se descurca foarte greu să îl crească. Când Gigi Becali a aflat de necazul lui, s-a dus să îl cunoască și văzând că este un copil bun, s-a oferit să îl ajute. ”De acum, eu sunt tatăl tău, şi n-o să-ţi lipsească nimic!”, îi promitea Gigi Becali.

Marian Ursea se gândeşte mereu la Gigi Becali

Becali i-a construit o casă lui Marian și i-a dat și bani pentru a se întreține. La ceva timp și bunica lui Marian s-a stins, iar el a rămas în grija preotului, cu ajutorul căruia a terminat un liceu. Băiatul spune că mereu va rămâne recunoscător ajutorului primit de la Gigi Becali.

„Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a povestit Marian Ursea pentru bzi.ro.

„Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus”, spunea Marian Ursea, în urmă cu ceva timp, iar acum chiar a reuşit să înregistreze câteva melodii, pe care le-a şi publicat pe Youtube.

Pe lângă cântat, Marian a reușit să câștige bani făcând diverse treburi.

„Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor și altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ și trebuie să fac mereu câte ceva la ea. Și plus alte cheltuieli, transport, școală, etc.”, a mai adăugat el.

Citeşte şi: Ultimatumul dat de Codrin Nicoară soţiei Maria Macsim Nicoară înainte să moară