Gigi Becali şi noul caz „Valiza”. FRF s-a autosesizat, FCSB riscă sancţiuni drastice

Gigi Becali ar putea avea mari probleme, toate acestea după ce a dezvăluit la TV că i s-a propus să facă blat cu Poli Iași pentru ca FCSB să câștige titlul în sezonul 2017 – 2018 din Liga 1.

02 mart. 2020, 07:01
Gigi Becali şi noul caz „Valiza”. FRF s-a autosesizat, FCSB riscă sancţiuni drastice

FRF va ancheta blatul eșuat dintre FCSB și Poli Iași. FRF (Federația Română de Fotbal) s-a autosesizat și va ancheta blatul eșuat dezvăluit de patronul FCSB-ului la finalul meciului disputat de vicecampioana României pe terenul lui FC Botoșani, anunță gsp. Mai mult, oficialii lui Poli Iași vor depune un memoriu împotriva lui Gigi Becali.

Gigi Becali se cere singur la DNA: „Dacă voiam să fiu campion, trebuia să dau 200.000 de euro!” 

„Dacă voiam să fiu campion trebuia să fac un singur lucru. Trebuia să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus. Mi s-a zis «Domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul». S-a întâmplat anul trecut, când jucam la Iaşi. Când nu mai au nevoie, fac aranjamente. Dar acum e play-off-ul, iar noi tragem la titlu”, a spus Gigi Becali la finalul meciului FC Botoșani – FCSB, scor 2-2.

Gigi Becali făcea referire la meciul pierdut de FCSB cu Poli Iași, scor 0-1. în sezonul 2017 – 2018, atunci când golul înscris de Andrei Cristea pe finalul partidei a scos-o pe vicecampioana României din calculele pentru câștigarea campionatului.

Jucătorii lui Poli Iași au primit nu mai puțin de 20 de mii de euro pentru meciul câștigat în fața celor de la FCSB pe 7 mai 2018, de la sponsorul principal al echipei din Copou.

Gigi Becali, decizie ŞOC referitoare la FCSB: „Închid televizorul! Treaba lor, să facă aşa cum vor”

FRF ia în serios declaraţiile lui Gigi Becali şi merge la Iaşi să probeze dacă într-adevăr există un sâmbure de adevăr în acuzaţiile venite dinspre roş-albaştri, ai cei de la Iaşi au confirmat ancheta: „Dacă vom căuta pe wikipedia, o să vedem că nu englezii, ci dumnealui a inventat fotbalul. Dacă e adevărat ce spune, de ce nu a zis atunci?. Îl invit să zică cu subeict şi predicat, să vină cu dovezi că sunt acuzaţii foarte grave. Dacă nu e adevărat, ceea ce e e la fel de grav, domnul Becali ar trebui să ştie că Iaşiul nu e o stână de pe Giumalău. O fi având el oi mai multe şi cornute şi merinoase şi s-o fi pricepând el mai bine la schimbat terenuri sau cărat valize sau o fi având echipe pe care le agreează pe lângă Bucureşti că înţeleg din presă că îşi împarte atenţia şi pe la alte cluburi.

Îi spun domului Becali. Mie nu mi-a plăcut Mioriţa, nu mi-a plăcut atitudinea defetistă a ciobanului moldovean. Eu îmi apăr sărăcia, care e acum, aici, nevoile, îmi apăr clubul. Nu-i permit ca astfel de declaraţii să nu le probeze. Domnule Becali, ieşiti cu probe! Am toleranţă zero pentru astfel de lucruri. Vom tăia în carne vie, daca se adevereşte ce zice domnul Becali.

În această dimineaţă, am fost sunat de la FRF şi am fost anunţat că FRF s-a autosesizat şi că reprezentanţii departamentului de integritate vor veni în Dealul Copoului să facem toate demersurile ca adevărul să iasă la iveală” , a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv.


loading...