Gigi Becali, şocat după ce a aflat cât costă întreținerea stadionului din Ghencea. Cine crede că ar trebui să plătească

Gigi Becali a reacționat dur după ce a aflat că întreținerea Stadionului "Steaua" va costa în jur de un milion de euro pe an. Informația a fost făcută publică chiar de directorul de investiții al CNI, Adrian Cefalan.

06 apr. 2021, 13:48
Gigi Becali, şocat după ce a aflat cât costă întreținerea stadionului din Ghencea. Cine crede că ar trebui să plătească
Gigi Becali nu vrea să joace în Ghencea

Gigi Becali, şocat după ce a aflat cât costă întreținerea stadionului din Ghencea. Predarea stadionul din Ghencea de la CNI către MApN este foarte aproape, iar între timp s-a aflat şi cât va costa întreţinerea arenei, de aproape un milion de euro pe an, după cum a spus Adrian Cefalan, directorul de investiții al CNI, în urmă cu câteva zile într-o ediție a emisiunii „Națiunea Stelistă”.

Cât costă întreținerea stadionului din Ghencea

„Lunar gazonul va duce undeva la 10.000-12.000 de euro, iar restul pe mentenanță, repet, fără salariile personalului 90.000-100.000 de euro. Deci îți trebuie minimum un milion de euro pe an. Sunt 80.000 de metri pătrați și sunt multe utilaje la care, vrei nu vrei, trebuie să faci mentenanță, iar aceasta costă. Este încălzirea, iar ea nu este pe electric. Nu mai merge să pornim încălzirea cu o zi înainte de meci și apoi să o închidem. Toate puse cap la aduc niște costuri mari. Trebuie să fii foarte abil să reușești să acoperi aceste costuri”, a spus Adrian Cefalan.

Gigi Becali aruncă BOMBA în scandalul anului. „Să mă sune ministrul Apărării și să mă roage!”

Gigi Becali: „Păi, voi ce credeați, tată? Că o să coste 3 lei?”

„Aoleu, un milion de euro? Păi, voi ce credeați, tată? Că o să coste 3 lei? Credeți că eu am ținut Steaua în viață în Ghencea pe 2 lei? Am tocat o grămadă de bani acolo. Dar lasă că acum o să plătiți voi, părinții voștri și frații voștri întreținerea acestui stadion. De unde credeți voi că o să plătească CSA? Nu din banii statului? MApN-ul de unde o să le dea lor banii? E, vedeți ce bun a fost la viața lui Gigi Becali în Ghencea? Acolo e munca mea și se antrenează acum pe terenurile făcute de mine jucătorii lui Daniel Oprița. Și câți bani am cheltuit eu acolo! Dar să vină acum Florin Talpan și să facă el rost de milionul ăsta de euro că nu o să meargă treaba cu banii de la toți românii. Oricum unii de pe acolo au salarii de barosani din banii statului. Dacă vreau să joc în Ghencea mie nu o să îmi interzică nimeni, deoarece stadionul ăla nu e făcut din banii unui patron. Voi ține cont și de dorința suporterilor noștri, iar mie nu o să mi se întâmple ce i s-a întâmplat ani la rând lui Adrian Mititelu pe „Ion Oblemenco”. Dar am zis să mă abțin cu declarații despre Ghencea ca să nu îi fac pe suporteri să se dușmănească și mai rău între ei”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.