Gigi Becali spune că FCSB va câştiga derby-ul cu CFR Cluj la „masa verde”: Ei nici nu ştiu despre ce-i vorba

CFR Cluj - FCSB, derby-ul Ligii 1, se va desfăşura duminică, în Gruia, de la ora 20.45. În stilu-i caracteristic, patronul roş-albaştrilor pune presiune pe adversar şi spune că dacă nu va obţine victoria pe teren ar putea câştiga la masa verde.

15 mart. 2018, 17:04
Gigi Becali spune că FCSB va câştiga derby-ul cu CFR Cluj la „masa verde”: Ei nici nu ştiu despre ce-i vorba

Va fi un meci tensionat. Putem să câștigăm și, dacă marcăm repede, putem să le dăm «o sacoșă» de goluri. Dar pot și ei să ne bată cu 1-0. S-ar putea să contestăm și vreun jucător de-al lor care n-are drept de joc, să piardă la masa verde 3-0. O să vedeți după meci.

Ei nu știu despre ce e vorba. Treaba lor! Nu știu ei despre ce e vorba, cred că vorbește Becali aiurea. CFR trebuie să respecte regulamentul. Dacă nu îl respectă, o să vedem„, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Totodată, el i-a atras atenția arbitrului partidei, Ovidiu Hațegan, asupra lui Emanuel Culio. „Culio este cel mai mare «simulator»! E mai bun ca Tănase al meu. Florin Tănase este pe locul doi. Pe Culio, cum îl atingi, se aruncă și se vaită. El, la meciul cu Iași, a intrat în adversar și cerea penalty”, a mai spus Gigi Becali.