Gigi Becali, decizie RADICALĂ legată de STEAUA

Gigi Becali a anunţat că Alin Toşca nu va mai fi căpitan la Steaua, după evoluţiile slabe ale jucătorului din ultima perioadă.

21 nov. 2016, 06:15
Gigi Becali, decizie RADICALĂ legată de STEAUA

Gigi Becali a luat o decizie radicala dupa ce Alion Tosca a gresit flagrant in meciul disputat de Steaua, sambata seara, in Liga 1, scor 0-1 in fata celor de la Concordia Chiajna, fiind si schimbat de antrenorul Laurentiu Reghecampf dupa mai putin de jumatate de ora de joc, anuntand ca fotbalistul nu va mai fi al doilea capitan dupa Mihai Pintilii.

CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA 1-0: Surpriză mare în Liga I

„Alin Tosca trebuie sa inteleaga, nu e jucator talentat, e jucator care munceste si trebuie sa se concentreze foarte bine, Tehnica nu are, a fost capitan, a fost si la nationala, s-a relaxat putin. El trebuie sa inteleaga ca valoare nu are, joaca doar daca se concentreaza maxim. S-a deconcentrat putin si uite ce a facut. I-am zis lui Reghe sa nu-l mai vad capitan pe Tosca, de unde pana unde sa fie Tosca capitan la Steaua”, a declarat Gigi Becali.

Legat de zvonurile care tot circula in presa, conform carora Alin Tosca e impins sa semneze un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, Gigi Becali a tinut sa dezminta totul: „El spune ca nu joaca pentru ca nu a semnat cu Anamaria Prodan. Dar ce treaba are? Nu a zis el de Anamaria Prodan, am auzit vorbe, mi-a zis si nea Viorel (n. red. – Viorel Paunescu, presedinte onorific la Steaua). Baiatul e muncitor, nu am ce sa-i reprosez. Dar la mine la echipa nu joaca doar cine semneaza cu Anamaria Prodan. E o tampenie, impresarul nu conteaza. Niciodata nu vedeti asa la Steaua!”.