Gigi Becali dă LOVITURA. Ofertă URIAŞĂ primită de FCSB

Gigi Becali a anunţat că Steaua este aproape de a atrage lângă ea un sponsor important, gata să plătească anual 1,5 milioane de euro.

16 feb. 2017, 06:25
Gigi Becali dă LOVITURA. Ofertă URIAŞĂ primită de FCSB

Gigi Becali a anunţat că a depus la Ligă şi la FRF actele necesare obţinerii licenţei pentru sezonul viitor pe numele FCSB şi a încercat să minimizeze impactul pe care îl va avea această decizie asupra brandului pe care îl deţine. Latifundiarul a explicat faptul că opinia publică îl consideră de drept continuatorul Stelei, altfel nu s-ar justifica interesul unei mari companii de a-şi asocia numele cu gruparea sa.

Gigi Becali a schimbat OFICIAL numele echipei. Cum se va numi fosta STEAUA

„Negociez cu un sponsor. Mi-au spus oamenii că îmi dau 1,5 milioane de euro pe an. Când eram Steaua, luam doar 600.000 de euro. Acum, că sunt FCSB, iau 1,5 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Dezvăluire INCENDIARĂ. Cum trişa Gigi Becali la POKER şi BARBUT. „Când făcea cărţile, avea…”

Suma vehiculată de Becali mai sus e cu adevărat impresionantă. Ultimul contract de o asemenea valoare fusese semnat în 2013, an în care roş-albaştrii uimeau Europa, eliminând Ajax din Europa League şi învingând Chelsea, la Bucureşti. Atunci, City Financial şi-a asigurat un loc pe tricourile Stelei contra a 1,5 milioane de euro. Ulterior, sumele au scăzut foarte mult, independent de ce branduri şi-au asociat numele cu Steaua.