Gigi Becali trebuie să-i plătească DAUNE MORALE de 3.000 de euro juristului CSA, Florin Talpan

Gigi Becali trebuie să îi plătească 3.000 de euro, daune morale, colonelului Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei (CSA), au stabilit magistraţii Tribunalului Bucureşti. Decizia nu este definitivă.

20 dec. 2016, 09:14
Gigi Becali trebuie să-i plătească DAUNE MORALE de 3.000 de euro juristului CSA, Florin Talpan

Gigi Becali trebuie să îi plătească lui Florin Talpan suma de 3.000 de euro, reprezentând daune morale pentru calomnie. Iniţial, Florin Talpan solicitase un milion de euro daune morale, după ce Gigi Becali l-ar fi jignit în mod constant în spaţiul public.

GIGI BECALI vs. ARMATĂ. Ce a decis Curtea de Apel în dosarul legat de numele STEAUA

Gigi Becali şi Florin Talpan îşi dispută, încă din 2006,dreptul de a utiliza marca Steaua, pe rolul instanţelor aflându-se în acest moment alte două procese. FCSB a câştigat deja un proces în luna mai 2016, în urmă căruia s-a decis că echipa lui Gigi Becali poate folosi marca Steaua. CSA a atacat decizia Tribunalului Bucureşti la Curtea de Apel, pronunţarea fiind aşteptată miercuri, 21 decembrie.

Un alt caz se judecă la Tribunalul Bucureşti. CSA a dat în judecată FCSB şi cere despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua.