Gigi Becali, TUN de 11.000.000 DE EURO. Afacere de ULTIMĂ ORĂ

Gigi Becali a parafat, recent, un nou contract, în valoare de 11 milioane de euro, pentru un teren care a ridicat mari probleme de-a lungul timpului.

26 mai 2017, 05:56
Gigi Becali, TUN de 11.000.000 DE EURO. Afacere de ULTIMĂ ORĂ

Gigi Becali a vândut un teren, în apropierea Pasajului Pipera din Capitală, cu 11 milioane de euro, scrie SpyNews. Culmea, din afacerea asta, nu doar banii sunt câștigul lui pentru că acolo se vor constru câteva blocuri cu apartamente de lux. Și, în contract, pare-se, a fost trecută o clauză prin intermediul căreia Gigi Becali poate cumpăra la preț preferențial respectivele apartamente, iar apoi să le revândă, cu un profit substanțial.

Gigi Becali şi-a făcut stână cu 200 de oi la Pipera. „Eu le pasc, eu le mulg. Mă bucur când se umple găleata de lapte!”

Gigi Becali a cerut, acum câteva luni, să fie modificată cartea funciară care vizează un teren de milioane din Pipera. Cap de listă în procesul deschis de afacerist este Patriarhia Română, prin Mănăstirea Christiana, apoi MAE, DRPCIV şi Agenţia de Cadastru.

Mărul discordiei este un teren al lui Gigi Becali aflat între Mănăstirea Christiana şi Direcţia Permise şi Înmatriculări, pe care cele două instituţii ar fi construit fără acordul proprietarului.