Gigi Becali tună și fulgeră! Anunțul neașteptat făcut de patronul FCSB: „Deja mă enervez, fac palpitații”

Gigi Becali a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea. Latifundiarul din Pipera este extrem de îngrijorat dim cauza cheltuielilor.

03 iul. 2023, 10:55
Gigi Becali tună și fulgeră! Anunțul neașteptat făcut de patronul FCSB: „Deja mă enervez, fac palpitații”
Anunțul șocant făcut de Gigi Becali

Gigi Becali a făcut un anunț, în direct, care i-a lăsat cu gura căscată pe toți. Latifundiarul din Pipera se plânge de cheltuielile pe care trebuie să le facă zilele următoare, când va trebuie să vireze sume importante de bani în conturile FCSB.

Citește și: Gigi Becali îi dă ultimatum lui Ciolacu pentru a juca FCSB în Ghencea: „Acum eşti prim ministru, nu mai ai nicio scuză! Băi, am promis ceva!”

Patronul FCSB s-a arătat dezamăgit după rezultatul primului meci al verii, după ce echipa lui Elias Charalambous a pierdut cu scorul de 2-5 împotriva lui Anderlecht. Gigi Beclai s-a mai plâns și de un alt lucru și spune că cea mai recentă discuție a sa cu președintele Valeriu Argăseală i-a dat palpitații.

„Eu am adus doar certitudini vara asta, pe Băluță, Djokovic și fundașul din Africa de Sud. Dacă mai aducem un fundaș central, hai să vedem. Am adus doi bărbați adevărați, Băluță și Djokovic. Hai să vedem!

Mi-a spus Vali Argăseală, m-a sunat că luni că trebuie 600.000 de euro. Deja mă enervez, fac palpitații. Stai, după vine și plata pentru jucători, încă 600-700.000 de euro, pentru fotbaliștii veniți acum.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Naşul Gigi Becali şi finul Florentin Pandele, împăcare în direct la România TV după scandalul „sclav şi trădător”: „O susţin pe Gabi Firea la Primăria Capitalei”

Trebuie cam două milioane de euro în două săptămâni. Dacă nu știam noțiunea banilor, ajungem în faliment și în depresie, ca alții”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

FCSB a reușit să facă mai multe achiziții importante vara aceasta. I-a adus pe Damjan Djokovic, Alexandru Băluță, dar și pe Ngezana.