Gigi Becali tună şi fulgeră împotriva finului Pandele, după ce FCSB s-a împiedicat de Voluntari. „Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duce în Grecia!”

Gigi Becali este extrem de supărat că FCSB a pierdut şi de această titlul în Liga 1, şocul său cel mare fiind că echipa a pierdut campionatul după o întâlnire cu FC Voluntari, echipă aflată sub tutela finului său, Florentin Pandele.

16 mai 2022, 13:56
Gigi Becali tună şi fulgeră împotriva finului Pandele, după ce FCSB s-a împiedicat de Voluntari. „Ce să cauţi, mă, în Grecia? Nu te mai duce în Grecia!”

Gigi Becali chiar l-a acuzat pe Florin Pandele, primarul din Voluntari, că nu l-a ajutat în meciul de sâmbătă, din penultima etapă a play-off-ului, încheiat 2-2. Mai mult, patronul FCSB a oferit un exemplu de cum ar fi trebuit să procedeze Pandele, amintind un moment din sezonul 2012/13, când echipa sa a jucat cu Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, care se lupta pentru a evita retrogradarea.

„Am pus doar copiii, a bătut nașul cu 5-1, că avea nevoie. Păi, ce, a trebuit să îmi spună mie nașul, să îmi spună Hagi ceva? Păi, eu îl ajut pe nașul meu, mă! Poți să te dai peste cap tu, eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, îl ajut și l-am ajutat, țineți minte”, a dezvăluit Gigi Becali, la Pro Arena.

Citeşte şi Gigi Becali le găseşte scuze fugarilor Oprescu şi Udrea şi acuză sistemul penitenciar din România: „La noi în ţară nu e de făcut puşcărie! Criminalilor! Respectaţi legea executării pedepsei”

Acum, deşi a fost vorba tot de o relaţie naş-fin, deznodământul a fost total diferit. „Păi, dacă eu nu pot să îl ajut pe nașul meu și nu îl ajut înseamnă că eu sunt criminal, mă! Cum să fac împotriva nașului meu când nu am niciun interes. Atunci ei nu mai țin cont. Spune finul meu: „domnule, eu în Grecia…”. Păi, ce să cauți, mă, în Grecia? Băi, nu te mai duce în Grecia! Băi, are nevoie nașul meu, nu mai plec în Grecia. De ce? Pentru că știu că nu mă ascultă Ciobotariu și cu Bălănescu. ‘Băi, Bălănescule și Ciobotariule, ia veniți încoace. Băi, așa să faceți, noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că îl ajut pe nașul, dar jucăm în Cupă, să fie dreptatea„, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali susţine că a fost trădat de fin: „Voluntari a luat 3.000 de euro de la CFR!”. Pandele, reacţie dură: „Să se facă anchetă!”