Gigi Becali, TURBAT. Vezi ce măsură extremă a luat după ce a văzut fotografii inedite cu fiica lui

Gigi Becali a luat măsuri drastice. La doar câteva ore după ce a văzut imaginile cu fiica sa cea mare alături de un băiat, Becali a dat ordin ca ea să fie însoţită în permanenţă de un bodyguard de încredere.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 06:52
Gigi Becali, TURBAT. Vezi ce măsură extremă a luat după ce a văzut fotografii inedite cu fiica lui

Imaginile cu fiica sa alături de un băiat l-au scos din minţi pe Gigi Becali. Din puşcărie, latifundiarul a hotărât ca Teodora să fie însoţită în permanenţă de o gardă de corp. Potrivit cancan.ro, acum, la fiecare drum pe care îl are de făcut, adolescenta este urmărită îndeaproape de bodyguardul Fane.

Fiica cea mare a lui Becali a fost surprinsă în timp ce conducea un bolid de lux, cu un băiat în dreapta ei. Cei doi au oprit la o benzinărie pentru a face cumpărături. Fiica lui Becali şi-a cumpărat răcoritoare, însă cel care a plătit a fost băiatul care a însoţit-o. În imaginile surprinse de paparazii se vede că cei doi sunt apropiaţi şi chiar împart aceeaşi cutie de suc.

Gigi Becali este foarte strict în privinţa vieţilor amoroase ale fetelor sale şi le-a interzis acestora să fie atinse înainte de căsătorie.

Citeşte şi: Gigi Becali ar putea fi grădinar la LPF. Mitică Dragomir vrea să-l angajeze la Ligă