Gigi Becali, UMILIT! Mesajul DEVASTATOR afişat de fani pe stadion FOTO

FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Europa League, deşi a primit întăriri de ultim moment de la Hermannstandt, club controlat de Anamaria Prodan, apropiată a lui Gigi Becali. Goran Karanovic (32 de ani, atacant) și David Caiado (33 de ani, mijlocaș) au jucat pentru FCSB în meciul cu Slovan Liberec, după care au revenit la gruparea din Sibiu.

25 sept. 2020, 05:02
Gigi Becali, UMILIT! Mesajul DEVASTATOR afişat de fani pe stadion FOTO

Suporterii lui Hermannstadt nu au acceptat decizia conducerii de a împrumuta peste noapte jucători la FCSB, pentru meciul cu Slovan Liberec, și și-au exprimat nemulțumirea printr-un banner afișan la stadionul din Sibiu.

„La primul apel ați răspuns „Prezent!”, Sibiul nu e satelitul unui cioban infect”, a fost mesajul afișat de către suporterii lui Hermannstadt pe stadionul din Sibiu.

Nici pe rețelele sociale nu a scăpat Gigi Becali de furia suporterilor sibieni, care au recunoscut că au ținut cu Slovan Liberec în duelul cu FCSB, din Europa League. Mai mult decât atât, aceștia au transmis clar și conducerii lui Hermannstadt că nu doresc ca echipa lor de suflet să fie asociată cu finanțatorul lui FCSB.

FCSB – SLOVAN LIBEREC 0-2 în turul III preliminar din EUROPA LEAGUE. Dezastru total!

„Astăzi, clubul și orașul nostru au fost terfelite de anumite personaje dubioase ce doresc reînființarea cooperativei. SIBIUL NU ESTE SATELITUL CLUBULUI FORMAT DIN CONSOANE (în ciuda dorințelor unora), iar SUPORTERII NU ACCEPTĂ ASOCIEREA CLUBULUI FC HERMANNSTADT CU CEL MAI GREȚOS PERSONAJ DIN FOTBALUL ROMÂNESC.

Considerăm că decizia de a ajuta cel mai mare cancer al fotbalului românesc este penibila și jignitoare pentru SIBIU.

ÎN SEARA ACEASTA, SIBIENII CU DEMNITATE ȘI COLOANA VERTEBRALĂ SUSȚIN SLOVAN LIBEREC!”, au postat suporterii lui Hermannstadt, pe Facebook.

„LA PRIMUL APEL ATI RASPUNS: „PREZENT!”, SIBIUL NU E SATELITUL UNUI CIOBAN INFECT!” Astazi, clubul si orasul nostru au…

Publicată de D’acii 2017 Sibiu pe Joi, 24 septembrie 2020