CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. „Era să-mi dea cu o scrumieră în cap”

O confruntare violentă care a avut loc în 2001 între Cristian Tudor Popescu și Gigi Becali a fost rememorată de către celebrul jurnalist. Acesta a dezvăluit motivul din spatele episodului care a avut loc acum mai bine de două decenii, într-un local din Capitală.

16 mart. 2024, 17:17
CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. „Era să-mi dea cu o scrumieră în cap”
CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. "Era să-mi dea cu o scrumieră în cap"

CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. Cei doi s-au confruntat într-un restaurant din București, iar incidentul e a escaladat rapid. Gigi Becali ar fi devenit agresiv și ar fi încercat să-l lovească pe jurnalist cu o scrumieră în cap, generând un conflict mediatizat la vremea respectivă.

„Îmi amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost, s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea”, a povestit Cristian Tudor Popescu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP.

Citeşte şi: Ce distanță trebuie să fie între casa ta și cea a vecinului. Legea e foarte clară

Cristian Tudor Popescu a dezvăluit că în urma incidentului au existat și amenințări cu moartea, iar motivul pentru tensiunea dintre cei doi s-a datorat atitudinii critice a jurnalistului față de Biserica Ortodoxă Română. CTP spune că era contactat frecvent de către Gigi Becali, care îl avertiza să nu critice Sfinții Părinți sau Biserica, invocând posibile blesteme preoțești.

Într-o încercare de a calma tensiunea, Gigi Becali ar fi încercat să-i ofere lui CTP câteva cărți despre viețile sfinților, dar jurnalistul a refuzat amabil acest gest, ceea ce ar fi alimentat și mai mult animozitatea dintre cei doi.

„Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. „Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge”. Bine, OK! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos”, a mai spus CTP.

Citeşte şi: Ora de vară 2024. Când va renunţa România la schimbarea orei şi de ce nu a făcut-o până acum

Confruntarea dintre Cristian Tudor Popescu și Gigi Becali a fost un episod controversat care a stârnit multe discuții în presa vremii. Dezvăluirile recente ale lui CTP aduc lumină asupra motivelor care au condus la acest incident și aruncă o nouă lumină asupra relației tensionate dintre cei doi.