GIGI BECALI va face Paştele acasă, în familie?

Avocata Maria Vasii aşteaptă rezultatul plângerii depuse la Comisia Europeană, iar Miron Cozma aminteşte despre regulamentul "regimului deschis", care i-ar permite lui Gigi Becali să fie învoit de Paşte. 

11 apr. 2014, 06:43
GIGI BECALI va face Paştele acasă, în familie?

Miron Cozma se întreabă de ce avocaţii Lui Becali nu semnalează instanţelor ”teroarea psihică” în care este ţinut clientul lor. Poate că avocaţii au tras/trag acest semnal de alarmă, la instanţele şi instituţiile abilitate din ţară şi din afara ţării, fără ca acest lucru să fie neapărat făcut public. Dar să-l ascultăm pe Cozma, care spune: ”Există o faptă în codul penal: teroarea psihică!

Veste URIAŞĂ pentru GIGI BECALI. Decizie BOMBĂ luată de JUDECĂTORI

„Este normal ce face Gigi Becali şi eu îl înţeleg. Să nu i se dea măcar o zi, după atâta timp?!… Să nu mai vorbim de toate situaţiile în care, legal, el are dreptul. A fost trecut de la regim semideschis, la regim deschis. Şi are acele credite. Are o grămadă de credite. Are dreptul la câte 10 zile, respectiv 30 de zile pe an. Are voie de trei ori, într-un an de zile, să ia liber câte zece zile. Să nu mai vorbim că are drept la câte cinci zile, 15 zile pe an şi o zi, câte zece zile pe an. Aşa spune legea. Şi e normal ca Gigi să se supere”.

GIGI BECALI, gest ULUITOR făcut în PUŞCĂRIE

Gigi Becali e ţinut în teroare psihică

Eu nu i-am văzut pe avocaţii lui să-l dea în judecată pe ăla că nu-i dă drepturi, pe ăla că nu-i dă dreptul să se ducă să se opereze, pe ăla că-l ţine în teroare!?!… Să-i dea în judecată pentru că nu i-au dat drepturile!?!… El chiar poate face dovada: cu poze din puşcării, cu faptul că i se îngrădeşte dreptul la sănătate care este un drept constituţional, că nu-şi poate vedea familia…” «Cum, domnule, măcar acum, de Paşte!?… Măcar o zi!…» Miron Cozma face referire şi la drama ”de familie” prin care trece Becali, mai ales acum, când se apropie Sărbătorile pascale. El spune: ”Pe de altă parte, Becali este de înţeles pentru că el are o adevărată dramă în familie: să nu-şi vadă mama, soţia fetele de atâta timp!… Este de aproape un an de puşcărie. Plus că se apropie şi sărbătorile. De fapt, de la asta s-a enervat el tare de tot, zicând: «Cum, domnule, măcar acum, de Paşti!?… Măcar o zi!…»

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro