GIGI BECALI va fi LIBER de Ziua Îndrăgostiţilor. Decizie surprinzătoare a şefilor de la Poarta Albă

GIGI BECALI va primi din nou dreptul de a merge acasă, pentru a-şi vedea familia, la mai puţin de două luni după permisia de cinci zile, pe care a avut-o de Crăciun.

26 ian. 2015, 09:45
GIGI BECALI va fi LIBER de Ziua Îndrăgostiţilor. Decizie surprinzătoare a şefilor de la Poarta Albă

Gigi Becali a primit o noua veste bună din partea conducerii Penitenciarului Poarta Alba, lui aprobându-i-se o nouă permisie, la mijlocul lunii viitoare. Mai exact, patronul Stelei va fi acasă pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Noua permisie va fi tot de cinci zile, timp în care va încerca să rezolve problemele cu care se confruntă Steaua, aflată în plin conflict cu MApN, pe tema siglei şi a numelui echipei campioane a României.

Citeşte şi Planul secret prin care Armata plănuieşte să-l distrugă pe Gigi Becali. Prinde contur noua Steaua

Potrivit Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, persoanelor condamnate care au o bună conduită şi au dovedit stăruinţă în muncă sau în cadrul activităţilor educative, moral-religioase, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, al instruirii şcolare şi al formării profesionale pot primi recompense, printre care şi permisiunea de ieşire din penitenciar pentru cinci zile, dar nu mai mult de 25 de zile pe an.

Citeşte şi GIGI BECALI, noi dezvăluiri din închisoare: Eu tot timpul vreau sânge proaspăt

Permisia de cinci zile este acordată de către directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la propunerea comisiei speciale a locului de detenţie.