GIGI BECALI, noi dezvăluiri din închisoare: Eu tot timpul vreau sânge proaspăt

GIGI BECALI a vorbit din spatele gratiilor despre strategia sa privitoare la Steaua, chiar dacă echipa campioană a pierdut sigla, în urma conflictului cu MApN.

26 ian. 2015, 08:14
GIGI BECALI, noi dezvăluiri din închisoare: Eu tot timpul vreau sânge proaspăt

GIGI BECALI a explicat că Steaua nu este de vânzare, întrucât, în prezent, produce anual peste 10 milioane de euro. „Vedeţi, Steaua, la ora asta, cum am pus-o eu pe roate, ea produce 10-15 milioane de euro pe an. Vând jucători, cumpăr jucători. Eu acum fac business. Unii o să spună: «Da, domnule Becali, dar performanţa?!». Iar eu zic: «Nu poţi să faci performanţă dacă nu faci business. Şi invers: dacă nu faci business, nu poţi să faci performanţă». Că dacă nu vinzi, nu poţi să cumperi. Iar eu, tot timpul, la Steaua vreau sânge proaspăt, sânge proapăt, sânge proaspăt„, a declarat Gigi Becali, pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi Gigi Becali, MESAJ BOMBĂ pentru presa din ROMÂNIA

Totodată, Gigi Becali a explicat şi condiţiile în care s-ar realiza trabnsferul la Steaua al fostului dinamovist George Ţucudean. „Lumea zice că să-l iau pe Ţucudean. Dar eu îl iau pe Ţucudean dacă îl vindem pe Keşeru. Deci, eu nu vreau să-mi îngheţe picioarele. Că de-aia nu-mi îngheaţă mie picioarele: pentru că nu mă întind cât nu mi-e plapuma. Eu, la fotbal, aştept. Şi văd în funcţie de ce iau, investesc şi iar iau altul„, a spus Becali.

În interviu, patronul Stelei s-a referit şi la scandalul cu MApN, pe tema siglei şi a numelui echipei. „Pe mine nu mă interesează o siglă. E un desen, înţelegeţi?!… Şi ştiţi cât valorează? Dacă este să vorbim conform logicii, conform dreptăţii şi conform inteligenţei, acel desen valorează cât produce. Sigla aceea valorează cât produce când vinzi tricoul sau şortul, sau pixul. Şi ea a produs… nimic: cât am vândut tricouri, am pierdut, cât am vândut pixuri, am pierdut (…) Trebuie să înţelegeţi că brandul este altceva, iar sigla este altceva. Brandul Steaua este al nostru. Brandul este Steaua. Iar noi nu schimbăm numele de Steaua. Pentru că brandul Steaua reprezintă ce a făcut Steaua. Brandul Steaua înseamnă palmaresul… Noi am continuat şi continuăm palmaresul şi istoria echipei Steaua. Noi suntem Steaua, înţelegeţi?

Citeşte şi Suporterii Stelei cheamă la boicot. „Nimeni la meci”, campanie vehementă anti-FCSB

Noi nu pierdem brandul, noi pierdem o siglă. Brandul este altceva. Brandul Steaua nu l-am pierdut noi. Şi ei nu pot lua brandul Steaua pentru că brandul suntem noi, pentru că noi facem fotbal cu Steaua. Există vreo echipă Steaua care mai joacă acum? Noi suntem continuatorii echipei Steaua care a câştigat Cupa Campionilor. Deci noi suntem brandul Steaua continuat. Sigla? Faci alta…„, susţine Gigi Becali.

Citeşte şi Steaua nu va mai fi Steaua! „Din retur jucăm cu numele FCSB”