Gigi Becali va merge la Aeroportul Otopeni să ia Lumina Sfântă. Cum reuşeşte acesta să ajungă în fiecare zi la biserică

Gigi Becali a vorbit la România TV despre programul său în aceste zile din preajma Sărbătorilor Pascale şi cum reuşeşte să ajungă la biserică, în ciuda faptului că lăcaşurile de cult sunt închise pentru credincioşi.

11 apr. 2020, 08:11
Gigi Becali va merge la Aeroportul Otopeni să ia Lumina Sfântă. Cum reuşeşte acesta să ajungă în fiecare zi la biserică

Viaţa lui Gigi Becali în perioada stării de urgenţă este extrem de simplă. „După ce mă scol mă duc la oi, unde stau vreun sfert de oră, dup-aia mă duc la biserică, când mă întorc mă mai duc o dată la oi, să văd ce mai fac, stau acolo vreun sfert de oră din nou, apoi merg acasă. Ăsta-i programul meu, viaţă simplă şi frumoasă„, a spus Gigi Becali, la România TV.

Citeşte şi Gigi Becali îl pune la zid pe Ludovic Orban în scandalul românilor plecaţi la muncă în Germania. „Nu suntem sclavi, apără-ţi poporul!”

Gigi Becali reuşeşte să ajungă şi la biserică zilele acestea, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi. „Mă duc la mănăstire, pentru că fac parte din obştea bisericească. Mă duc şi cânt la strană. Suntem părintele, doi călugari şi eu, respectăm legea de distanţare socială. Pot să ies şi să mă duc la biserică pentru că am împuternicire şi adeverinţă din partea mănăstirii că mă duc cu alimente, că ajut enoriaşii, bătrânii.. Fac voluntariat„, a mai explicat Gigi Becali

El a mai declarat că va merge înainte de Înviere la Aeroportul Otopeni ca să ia Lumina Sfântă. „Mă duc la Aeroportul Otopeni cu părintele stareţ, ca să luăm Lumina. Am stabilit că o să-l duc eu cu maşina„, a mai spus Becali, la România TV.