Gigi Becali îl pune la zid pe Ludovic Orban în scandalul românilor plecaţi la muncă în Germania. „Nu suntem sclavi, apără-ţi poporul!”

Gigi Becali a avut un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, în direct la România TV, pe tema muncitorilor români care pleacă în Germania în plină pandemie de coronavirus. Patronul celor de la FCSB a comentat şi interzicerea participării la slujbele ţinute de preoţi, în special la slujba de Paşte.

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 08:53
Gigi Becali îl pune la zid pe Ludovic Orban în scandalul românilor plecaţi la muncă în Germania. „Nu suntem sclavi, apără-ţi poporul!”

Gigi Becali l-a atacat pe Ludovic Orban după ce imaginile cu mii de muncitori sezonieri pe aeroporturile din Cluj-Napoca şi Iaşi au stârnit un scandal naţional.

Gigi Becali s-a izolat în Pipera şi se roagă singur la o biserică de la care are CHEIE. Cum decurge o zi în AUTOIZOLARE

„Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. – Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis: Orbane, dă-ne nişte scalvi, că nu avem cu cine să strângem sparanghelul şi cartofii! Și Orban a zis: da, dom’ne, trebuia să riscăm, că e boală! Să zică; hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici! Păi, ce bani le dau ăia, care iau de la bănci cu 1 la sută, iar noi luam cu 7 la sută? Merg la munca şi după aia ne vând nouă… Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată!”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali nu se teme de Covid-19. „Se apropie vreun virus de mine când eu mă rog la Hristos? Nu poate niciun coronavirus!”

Patronul celor de la FCSB a comentat şi interzicerea participării la slujbele ţinute de preoţi, în special la slujba de Paşte.

„Sănătatea nu există fără Paşte, nu există nimic fără Hristos! Atunci când se ţine Sfânta Liturghie, preotul… diaconul care iese afară este poporul”, a spus Gigi Becali.