Gigi Becali, la România TV: Voturile se vor cumpăra şi mai mult de acum încolo, în România

Europarlamentarul a declarat la Romania TV că din cauza sărăciei alegătorilor, politicienii pot influenţa rezultatul alegerilor.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 13:58
Gigi Becali, la România TV: Voturile se vor cumpăra şi mai mult de acum încolo, în România

În an electoral, Gigi Becali este sceptic cu privire la corectitudinea alegerilor din România lui 2012. În direct la Romania TV, europarlamentarul a explicat şi motivele care l-au determinat să tragă această concluzie: „Voturile s-au cumpărat şi se vor cumpăra şi mai mult de acum încolo în România, pentru că sunt romanii mai saraci, iar oamenii politici devin foarte foarte bogaţi. Devin atât de bogaţi, încât ceilalţi nu mai ai nicio şansă„.

În ceea ce-l priveşte, Gigi Becali a explicat că partidul său nu va merge niciodată cu stânga în alegeri, dar nici cu Partidul Democrat Liberal. „Singura mea legătură cu PDL-ul este la Primăria Capitalei. Le-am promis sprijinul, îmi respect cuvântul”, a spus el.

În schimb, Becali a subliniat că nu se va alia cu niciun partid din dreapta extremistă: „Dreapta extremistă înseamna Satana, diavolul. Pentru că violenţa, pietrele şi sticlele incendiare înseamna Satana şi diavolul!! Nu mă voi alia niciodată cu ele!