Gigi Becali vrea să-l suspende pe Tătăruşanu din activitatea sportivă

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că nu este deranjat de greşeala comisă de portarul Ciprian Tătăruşanu în meciul cu Twente, ci de atitudinea lui din cadrul echipei, precizând că se gândeşte să găsească un motiv ca LPF să-l suspende din activitatea sportivă pentru că "distruge un grup".

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 15:56
Gigi Becali vrea să-l suspende pe Tătăruşanu din activitatea sportivă

„Nu mi-a trecut supărarea pe Tătăruşanu. Nu vii tu să spui că nu stai în cantonament că e patul mic sau să-l iei la mişto pe Duckadam. Greşeala este omenească, poate să se mai împiedice de încă şapte ori şi să ia şapte goluri. El în ziua meciului şi cu o zi înainte de meci se gândea să-l ia la mişto pe Duckadam. Cine te crezi tu? Duckadam e preşedintele Stelei, vagabondule! Făcea aluzie că Duckadam e turnător. Asta m-a deranjat. N-ai ce să discuţi cu el părinteşte. El are ceva la cap. A făcut dezordine la Steaua, este inadmisibil. Uite ce se întâmplă când nu eşti corect cu viaţa, te împiedici! Îmi distruge un grup. Un grup aşa frumos cum e la Steaua îl distruge Tătăruşanu că e şmecher sau că are ceva la cap. Mâine îi spun: «Bă băiatule, tu nu eşti obligat să stai în cantonament, gata! Tu faci ce vrei tu, că n-am ce să-ţi fac». Singurul lucru pe care pot să-l fac este să-i fac o reclamaţie să-l suspend din viaţa sportivă. Să-l întreb pe Vali, ce să facem la ligă să-l suspendăm definitiv din viaţa sportivă”, a spus Becali, la sport.ro.

El a adăugat că l-ar vinde pe Tătăruşanu, dar nu crede că există vreun club interesat de el: „Cine-l cumpără? Care ofertă din Italia? Să vină cineva să-l ia! Nu mai pot să iert aşa ceva. Să văd pe cine aduc portar. Nu-mi trebuie portar de mare anvergură, îmi trebuie o rezervă pentru Stanca”.

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), la fel ca în tur, de formaţia olandeză Twente Enschede, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.