Veste FORMIDABILĂ pentru GIGI BECALI: iese din PUŞCĂRIE

GIGI BECALI. Veste mare pentru GIGI BECALI: finanţatorul echipei Steaua are mari şanse să iasă din închisoare. GIGI BECALI ar trebui să se prezinte, marţi, la Academia lui Gică Hagi de la Ovidiu, judeţul Constanţa, pentru a se apuca de munca pe care a solicitat-o după ce instanţa a decis să-i acorde un regim deschis de detenţie.

07 apr. 2014, 06:50
Veste FORMIDABILĂ pentru GIGI BECALI: iese din PUŞCĂRIE

GIGI BECALI. Pe 8 aprilie, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut până atunci, GIGI BECALI va putea părăsi închisoarea. În cel mai rău scenariu, GIGI BECALI va ajunge la Academia lui Hagi săptămâna viitoare, anunţă Fanatik.

GIGI BECALI va avea, în noile condiţii, un program radical schimbat faţă de cel din prezent. GIGI BECALI va pleca dimineaţa din puşcărie şi se va întoarce după-amiaza, după orele de muncă şi va putea să părăsească locul de detenţie chiar fără însoţitor dacă o comisie specială va aproba acest lucru. Programul de muncă al lui GIGI BECALI la Academia Hagi este, zilnic, de luni pînă vineri, de la ora 8 la 15.

„Există chiar şi această facilitate în regimul deschis. GIGI BECALI poate să nu aibă însoţitor, dar doar după aprobarea comisiei respective. Va pleca dimineaţa, la prima oră, la locul de muncă şi, după ce i se va termina orarul, se va întoarce, va dormi în celulă, după care o ia de la capăt”, a declarat avocatul Cristian Sârbu.

Gigi Becali, gest incredibil din spatele din gratiilor

GIGI BECALI va avea şi alte facilităţi: va putea vorbi la telefon, dar nu va avea dreptul să deţină unul, îşi va putea vedea familia oricând, va putea să mănânce orice doreşte. Totuşi, GIGI BECALI nu va avea voie la TV.

Controale fără precedent în închisoare după reclamaţiile lui Gigi Becali

Cel mai important beneficiu pe care regimul deschis i-l aduce lui GIGI BECALI este diminuarea duratei pedepsei. Cu un total de 3 ani şi 6 luni drept condamnare, GIGI BECALI ar putea să iasă mult mai repede. Orice zi de muncă va conta cât două de închisoare normală. Practic, cum GIGI BECALI a efectuat deja aproape un an de pedeapsă, ar mai avea în jur de 30 de luni de detenţie, dar ar putea să iasă după doar 15 luni, adică în toamna lui 2015.