Gigi Becali, gest incredibil din spatele din gratiilor

Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu poate să rămână indiferent la condiţiile în care trăiesc oamenii din România. După ce a făcut nenumărate gesturi de caritate, fanatik.ro a aflat că latifundiarul din Pipera şi-a îndreptat acum atenţia şi către deţinuţii de la Poarta Albă acolo unde el îşi işpăşeşte pedeapsa. Concret? Patronul clubului din Ghencea a decis să dea bani pentru renovarea celulelor şi pentru cumpărarea cât mai multor plasme.

06 apr. 2014, 14:10
Gigi Becali, gest incredibil din spatele din gratiilor

Surse din anturajul patronului din Ghencea ne-au confirmat informaţia conform cărei Gigi Becali s-a implicat serios financiar pentru renovarea celulelor de la Poarta Albă. „Gigi a donat o sumă importantă de bani pentru zugrăvirea celulelor şi pentru cumpărarea de plasme pentru o mare parte din celule. Mulţi deţinuţi i s-au plîns că nu au televizoare în camere şi că pereţii încăperilor în care ei stau închişi s-au degradat considerabil. Cum mulţi dintre ei s-au dat că sînt stelişti Gigi le-a promis că o să îi ajute de cît mai repede. Gigi vrea ca lumea să nu uite că a trecut pe la Poarta Albă, pentru gestul ăsta rămîne în istorie acolo”, a spus un apropiat al patronului clubului din Ghencea.

Citeşte şi IQ-ul lui Gigi Becali, testat în închisoare. Rezultate surprinzătoare

Latifundiarul din Pipera nu se află la primul astfel de gest faţă de persoanele aflate în spatele gratiilor. Pentru deţinuţii de la Rahova, mai marele clubului din Ghencea a decis să aloce bani pentru amenajarea unui teren artifical de fotbal, pe care la ora actuală Gică Popescu şi Meme îşi desfăşoară activitatea sportivă, scrie fanatik.ro.

Citeşte şi Gigi Becali nu se lasă învins. Vezi ce decizie a luat latifundiarul din Pipera