Gigi Becali, DECIZIE SURPRIZĂ legată de STEAUA

Gigi Becali face orice pentru ca lucrurile să meargă perfect la Steaua. Într-o perioadă în care toate cluburile au mari probleme financiare, Gigi Becali le-a plătit jucătorilor salariile chiar şi în avans.

29 ian. 2015, 19:21
Gigi Becali, DECIZIE SURPRIZĂ legată de STEAUA

Gigi Becali a avut grijă ca jucătorilor din Ghencea să le fie plătite la termenul stabilit obligaţiile contractuale, iar ultimul episod legat de bani i-a lăsat mască pe elevii lui Costel Gâlcă încă din perioada primul cantonament din Spania.

Nu ne aşteptam la aşa ceva! De obicei, la majoritatea cluburilor, iar în unele cazuri şi chiar la noi, se mai întîrzia plata salariilor cu două luni. Însă, de când suntem pe primul loc, Gigi Becali ne-a respectat foarte mult, deşi îi suntem datori, după ce am ratat obiectivele pe plan internaţional. Acum, deşi normal salariul pe luna ianuarie îl primeşti prin februarie, nea Gigi ne-a virat banii pe prima lună din an încă de la mijlocul acesteia. Practic ne-a dat salariile în avans. Nu a  făcut de foate multe ori lucrul acesta, iar acum trebuie să îi mulţumim. Un gest incredibil! La alte cluburi situaţia financiară este dramatică. Avem colegi în Liga I care nu şi-au mai văzut banii de cinci-şase luni”, a spus un fotbalist al Stelei pentru Fanatik.