Gigi Becali A LUAT FOC în PUŞCĂRIE. „Unde sunt BANII MEI?”

Gigi Becali a cerut explicaţii oamenilor de la club, dar și fostului antrenor Laurenţiu Reghecampf, cu privire la banii pe care trebuia să îi încaseze de pe urma transferului lui Mihai Pintilii la Al Hilal. Steaua l-a vîndut pe internaţionalul român la arabi pentru 2.500.000 de euro.

05 mart. 2015, 06:41
Gigi Becali A LUAT FOC în PUŞCĂRIE. „Unde sunt BANII MEI?”

Gigi Becali n-a încasat niciun ban de pe urma transferului lui Mihai Pintilii, motiv pentru care l-a abordat imediat pe fostul său antrenor.

„Reghe, ce facem tată? Tu te-ai reglat cu arabii cu banii? Au fost corecţi oamenii faţă de tine? Dacă tu ai plecat crezi că aia îmi vor mai dea şi mie banii pe Pintilii? Eu aveam speranţe că o să încerci să rezolvi tu situaţia cu ei, dar mai mult ca sigur tot la FIFA o să ajung să rezolv problema”, i-a spus Becali lui Reghecampf, conform Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali, ELIBERAT! Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ

Gigi Becali le-a dat deja ordin oamenilor din conducerea clubului să urgenteze demersurile legate de procesul de la FIFA cu şeicii de la Al Hilal. Până atunci, Gigi Becali trebuie să rezolve şi conflictul cu Pandurii Tg Jiu, după ce gorjenii au câştigat la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor achitarea clauzei de către Steaua în urma transferului lui Pintilii la arabi. Astfel, Pandurii trebuie să primească 500.000 de euro de la Steaua, conform clauzei de 20% dintr-un viitor transfer.

Citeşte şi: ADIO, STEAUA! Lovitură NIMICITOARE pentru GIGI BECALI