EXCLUSIV. Gigi Becali, despre românul din Malaysia: „Nu poate fi vorba de CAUŢIUNE!”

Gigi Becali a anunţat, în exclusivitate la România TV, că este gata să achite un milion  de euro pentru a plăti cauţiunea românului condamnat la moarte în Malaysia, dar ca, deocamdata, nu poate face acest lucru.

20 iul. 2015, 08:50
EXCLUSIV. Gigi Becali, despre românul din Malaysia: „Nu poate fi vorba de CAUŢIUNE!”

„Milostenia este primul impuls care il simti, il ai cand vezi ca un tanar isi poate pierde viata. Tatal lui va veni la mine sa ii dau bani sa poata sa il vada. Nu in august va fi condamnat, m-am interesat, a fost condamnat in prima instanta. Am vorbit cu o persoana din Malaysia, nu pot sa va spun cine, dar m-am interesat, este din Malaysia. Mi-a spus, e bine sa mai angajam un avocat. Am spus ca pot oferi pana la un milion de euro cautiune, dar nu e cazul, mi-a spus ca nu poate fi vorba de o cautiune, pentru ca decizia nu e definitiva”, a spus Gigi Becali la România TV.

Citeşte şi IMPRESIONANT! Ce i-a SCRIS Gigi Becali românului CONDAMNAT la MOARTE în Malaysia

„Nu e niciun fel de cautiune, e ca un fel de consiliu care poate comuta pedeapsa cu moarta in pedeapsa pe viata. Eu o sa ii trimit o biblie, o cruce si mai multe carti cu vietile sfintilor si o sa ii scriu cateva cuvinte: ca cei din urma vor fi cei dintai. Daca se caieste, asta e important… Cat priveste banii, nu am nicio problema sa platesc”, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi Tânărul condamnat la moarte în Malaezia, ultima dorinţă. Tatăl lui Ionuţ, declaraţie emoţionantă