Gigi Becali: „Eu mizez pe alte lucruri când spun că putem să luăm campionatul”

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, după victorie cu FC Viitorul, scor 3-0, în Liga I, că echipa sa şi-a consolidat locul doi în clasament, apreciind că Astra Giurgiu nu mai poate pierde titlul de campioană.

RomaniaTV.net
24 apr. 2016, 07:54

„E adevărat că Sfântul Mucenic Gheorghe, patronul meu spiritual, mi-a câştigat un meci uşor azi, dar l-a câştigat el, nu l-au câştigat jucătorii. Important e faptul că acum e mai greu să pierdem locul 2. E bine că am consolidat locul 2. Vom vedea… Presiune pe Astra? Nu pot avea, că au şase puncte avans. Ei pot juca relaxat, chiar dacă mai pierd un meci. Ei nu mai pot pierde titlul, decât dacă le ia Dumnezeu campionatul şi ni-l dă nouă. Să vedem dacă face Dumnezeu minunea asta”, a spus Gigi Becali, conform DigiSport.

Becali susţine că mizează pe alte lucruri când afirmă că Steaua mai poate lua campionatul: ”Eu mizez pe alte lucruri când spun că putem să luăm campionatul. Mizez pe dreptate, pe nişte lucruri de dreptate, n-are rost să spun acum de ce, că nu e frumos, că intru în alte polemici. Dar e posibil să dea Dumnezeu aşa. Noi vrem să luăm campionatul cu Astra depunctată? Dacă-l ia, îl ia, să fie sănătoşi. O luăm de la capăt. Eu sunt un om drept, nu mă interesează astea”.

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I, în care gruparea lui Gheorghe Hagi a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 51. Golurile au fosta marcate de Varela ‘2, Chipciu ’28 şi Tade ’67.